Kérdésed van? Hívd ügyfélszolgálatunkat a +36 20 550 0848-as telefonszámon!

XHO-016-04
Utántölthető parfümszóró Piros
2 490 Ft
ÚJ

Utántölthető parfümszóró Piros

Raktáron   (25 db)
2 490 Ft
Részletek
 • Biztosan van kedvenc parfümöd, vagy akár több is van. Azt is biztosan észrevetted, hogy a nagyobb kiszerelés jóval olcsóbb, mint a kis kiszerelésű parfüm? így legtöbb esetben a nagyobbat vesszük. Na, de kinek lenne kedve magával cipelni a nagyobb méretű parfümöt nap mint nap a retiküljében. Vagy egy utazáshoz, arról nem is beszélve, hogy repülőn való utazáskor ezt nem is tehetjük meg. S mi történik akkor, ha egész nap dolgozol, és munka után egy vacsorarandira vagy hivatalos.
  Biztos, hogy a munkába is más illatú parfümöt használsz szívesen, és az esti randira is másikat választanál, ha nem kellene a két üvegcsét magaddal vinned. Minderre jó megoldást kínál az utántölthető parfümszóró, melybe 5 ml parfüm fér. Azt, hogy mikor kell újra töltened, az átlátszó kis ablakban láthatod.
  Tipp: párodat is lepd meg vele, hogy az edzés után ne csak a tusfürdője illatát érezd, hanem a menő parfüm illatot is.
  Kis mérete miatt bármilyen táskában elfér a után tölthető parfümszóró. Utazáshoz is ideális pláne, ha repülővel utazol, mert ott megadhatják mennyi folyadékot vihetsz fel magaddal a kézipoggyászodban!
  Frissítsd fel magad kedvenc parfümöddel bárhol is legyél. Elég, ha feltöltöd, és bármikor használhatod. Üvegen keresztül láthatod, mennyi van még benne.
  Így működik:
  Csavard le parfümös üveged szórófejét, és az utántöltő alját helyezd rá. Finoman nyomogasd rá addig, amíg meg nem töltötted a parfümszórót. Az oldalán látni fogod, hogy mennyi folyadéknál jársz éppen. Ugyanitt kapásból látni fogod, mikor kell újra töltenéd.
  A termék tulajdonságai:
  Űrtartalma: 5 ml
   
   
Adatok
Gyártó
SchenopolKft.
Gyártói Cikkszám
XHO-016-04
Címkék
cimke
Cikkszám
XHO-016-04
Hasonló termékek