Kérdésed van? Hívd ügyfélszolgálatunkat a +36 20 550 0848-as telefonszámon!

LHO-359
Univerzális hajszárító búra
2 990 Ft
ÚJ

Univerzális hajszárító búra

Raktáron   (28 db)
2 990 Ft
Részletek • pipa

  Varázsold a fodrászodat otthonodba!  pipa

  Száraz haj néhány perc alatt!

  pipa

  A kíméletes hajszárítás elengedhetetlen kelléke.
  pipa
  Kondicionálók, hajolajok és hőkezelők alkalmazásához kiválóan alkalmas.  Sok idődet veszi el a hajszárítás?
  Ráadásul még károsítja is a hajad egészségét?  Ebből elég!  Sajnos a hajszárító sokszor több kárt okoz, mint hasznot. Hiába szárad segítségével aránylag gyorsabban a hajad, de ha közel tarod a fejedhez, akkor az eszközből jövő forró levegő kiszárítja a szálakat, amelyek ezáltal sokkal könnyebben töredeznek el.  Azonban van megoldás!  Óvhatod hajad egészségét úgy, hogy közben nem kell lemondanod a gyors hajszárítás lehetőségéről sem.  Sőt, nemcsak nem kell lemondanod, de még gyorsabb is lesz!  Hogyan? A KütyüBazár elárulja Neked.
  Az Univerzális hajszárító búra a titok kulcsa. Segítségével károsodás nélkül tudod a nedves hajzuhatagodat pillanatok alatt megszárítani.  Csak annyit kell tenned, hogy a hajszárítódra ráhúzod a búra csövét, amely rugalmas szájának köszönhetően könnyedén felhelyezhető. Ezt követően már csak fel kell húznod a búrát a fejedre és kezdődhet is a hajszárítás.
  Az eszköz használat közben nyugodt, kellemes viseletet biztosít, miközben pikk-pakk megszárítja a hajad.  Tulajdonságok:  A kellék összehajtható, így kényelmesen magaddal tudod vinni utazások során is.  Hossz: kb. 100 cm  Búra mérete: kb. 39 cm  Szín: Ezüst  Anyag: Nylon
  Mit rejt a termék doboza?  1 db Univerzális hajszárító búraAdatok
Gyártói Cikkszám
LHO-359
Cikkszám
LHO-359
Hasonló termékek