Kérdésed van? Hívd ügyfélszolgálatunkat a +36 20 550 0848-as telefonszámon!

B-EA-095
Újdonság! Sokoldalú Univerzális mobiltartó
2 090 Ft
ÚJ

Újdonság! Sokoldalú Univerzális mobiltartó

Raktáron   (1 db)
2 090 Ft
Részletek
 • pipa
  Használj egy telefontartót ténylegesen MINDENHEZ!


  pipa
  Búcsúzz el a hagyományos autós mobiltartóktól, amelyeket csak a kocsidba tudod használni!


  pipa
  Használd az autódban, a bicikliden, az otthonodban, sőt még edzés közben is!


  pipa
   Stabil és biztos tartást garantál a telefonod számára!


  pipa
   Bármilyen telefonhoz könnyedén használhatod! Ráadásul 360°-ban forgatható!


  pipa
  Éld át a tökéletes kényelmet! BÁRHOL!  Lépd át az eddigi határokat!
  Mind tudjuk, hogy léteznek telefontartók autókhoz, hogy könnyebbé tegyék a vezetést, és hogy igénybe tudjuk venni a GPS adta előnyöket. Sőt még kerékpárokhoz is léteznek, hogy irányt mutassanak számunkra a városi káoszban. Valamint még léteznek külön asztalra állítható telefontartók is, amelyek biztonságot és védettséget adnak a mobiljaink számára!
  Ugye te is látod, hogy mi ezzel a gond? A különböző helyszínekre, különböző és persze újabbnál újabb telefontartó kell! Ami jó a kocsiba, az csak ott használható, és sehol máshol, és így tovább! Ekkor még nem is beszéltünk azokról a tartókról, amelyek készülék specifikusak! Ez mind olyan kényelmetlenség, amivel nekünk kell szembe néznünk!
  DE! Képzeld el, hogy létezik, egy olyan telefontartó, amely mindenhová jó, amit bárhová elhelyezhetsz! Ami tökéletesen illeszkedik az autódba, ami nagyszerűen helyt áll a bicikliden, valamint az asztalodon is védelmet nyújt a telefonod számára! SŐT, még a szekrényed polcaira is könnyedén felhelyezheted!
  Ez egy olyan kütyü, amit a hétköznapi munka után egy mozdulattal kivehetsz az autódból, és áthelyezheted a kerékpárodra, és társad lesz hétvégi túrád folyamán! Szombat délelőtt, segít neked, hogy elkészítsd a hétvégi ebéded. Ráadásul, a hétvége zárásaként veled lesz testedzés közben is!
  Ráadásul mindez, egy kütyüben. Ami nem is kerül 10.000 Ft-ba!
  Ne alkudj, meg a hétköznapi telefontartókkal! Ne mondj le a kényelmedről! Lépd át az eddigi határokat, és  vedd igénybe a telefon által nyújtotta előnyöket BÁRHOL!


  Hasznos tudnivalók:  A kütyüvel szinte bárhol elhelyezheted a telefonodat. 360 fokban forgatható így bármilyen irányba tekerheted, hogy megtaláld a számodra tökéleletes pozíciót! Nem kell attól aggódnod, hogy leesik a telefonod és megsérül. A kütyü stabil tartást biztosít a számára. Használhatod, az utad folyamán legyen szó kerékpárral, vagy autóval. De szintén használhatod még az edzőteremben, vagy a konyhában is. Csak a képzeleted szab neki határt. Még polcokra is könnyedén felszerelheted, és így használhatod TV-ként is a telefonodat.

  A Sokoldalú Univerzális mobiltartó tulajdonságai:

  • 360 fokban forgatható


  • Erős, speciális műanyagból készült


  • Különböző helyeken használható


  • Biztonságot, és védettséget és biztos tartást garantál a telefonod számára!  Mit rejt a termék doboza?

  • 1 db univerzális mobiltartót
Adatok
Gyártó
LakatosIstvánE.V.
Gyártói Cikkszám
B-EA-095
Címkék
cimke
Cikkszám
B-EA-095
Tömeg
44 kg/db
Hasonló termékek