Kérdésed van? Hívd ügyfélszolgálatunkat a +36 20 550 0848-as telefonszámon!

H-KNT-371
Tűzőgép, kapocs nélküli tűzőgép
1 690 Ft
ÚJ

Tűzőgép, kapocs nélküli tűzőgép

Raktáron   (30 db)
1 690 Ft
Részletek • pipa
   Használata gyors és egyszerű.


  pipa
   Segítségével gémkapcs nélkül tűzheted össze lapjaidat.


  pipa
   Ezentúl mindig rendezettek lesznek dokumentumaid.


  pipa
   A gémkapocs innentől már a múlté.

  Eleged van már az állandóan üres tűzőgépek seregéből?
  Mindig pont akkor fogy el a kapocs, mikor szükséged lenne rá?

  Ismerős a helyzet? Nyugi, itt a megoldás: Kapocs nélküli tűzőgép.  Használatához nem szükséges kapocs, így nem kell attól tartanod, hogy a legrosszabb pillanatban nem tudod összetűzni irataidat! Segítségével nem csak környezetedet, hanem pénztárcádat is kímélheted, hiszen ezentúl nem kell utánpótlásról gondoskodnod. Ints búcsút a tűzőkapoccsal való harcnak, és köszöntsd a gyors és egyszerű megoldást! Kompakt méretének köszönhetően könnyedén magaddal viheted akár tárgyalásra,  vagy akár az egyetemi órákra is.
  Egyszerű és gyors megoldás a bonyolult hétköznapokra!  Hasznos tudnivalók:  Kialakításának köszönhetően felnőttek és gyerekek egyaránt használhatják. Egyszerűen kilyukasztja a papírt, majd készít egy vágatot és ebbe hajtja vissza a kilyukasztott papírnyelvet. Ha csak ideiglenesen szeretnél valamit összetűzni, akkor is remek, hiszen egy mozdulattal szét tudod az oldalakat választani. Környezetbarát megoldás, mert a kütyühüz nem szükséges fém gémkapocs!
  A Kapcsol nélkülti tűzőgép tulajdonságai:  Méret: kb. 4 x 6 x 4.8 cm  Anyag: műanyag  Gyerekek számára is biztonságos.  Kapacitása: 5-6 oldal hagyományos lap
  Mit rejt a termék doboza?  1 db Tüzőgép, kapocs nélküli tűzőgép

Adatok
Gyártói Cikkszám
H-KNT-371
Cikkszám
H-KNT-371
Hasonló termékek