Kérdésed van? Hívd ügyfélszolgálatunkat a +36 20 550 0848-as telefonszámon!

FHO-099
Tekerős sajtreszelő
2 990 Ft
ÚJ

Tekerős sajtreszelő

Raktáron   (1 db)
2 990 Ft
Részletek • pipa

  Felejtsd el a hosszú ideig tartó sajtreszelést!  pipa

  Teljesen biztonságos, nincs több reszelő okozta seb!  pipa

  Egyszerű használat, akár közvetlenül az ételre is reszelheted a sajtot.

  Neked is gyakran felsérti az ujjaidat a sajtreszelő használat közben?
  És nemcsak veszélyes, de lassú is vele a munkafolyamat?  Ennek tudatában valószínűleg Te is szívesebben dolgoznál egy biztonságos és gyors munkavégzést lehetővé tevő konyhai eszközzel.  De hisz ez lehetséges!
  A Tekerős sajtreszelőt pont emiatt találták ki. Használatával villámgyorsan és a lehető legbiztonságosabban reszelheted le a kívánt sajtmennyiséget.  Kialakításának köszönhetően akár közvetlenül az ételre is reszelheted vele a sajtot, így megspórolva magadnak egy mosatlant. Csak helyezd bele a lereszelni kíván sajttömböt, majd egy egyszerű mozdulattal szereld össze és már tekerheted is a tetejét. Egyenesen a tésztára, szendvicsre vagy a pizzára is szórhatod, hiszen a hagyományos reszelőkkel szemben ezzel a kütyüvel sokkal könnyebb célozni, így nem lesz a konyhapult is sajtdarabos.  A termékhez jár kétféle rozsdamentes betét is. Az egyikkel finomabbra reszelheted a sajtot, a másikkal pedig nagyobb darabokra.


  A tekerős sajtreszelő tulajdonságai:  Mérete: 17 x 7.3 x 6 cm  Szín: fekete-fehér  Anyag: rozsdamentes acél és műanyag  Két különböző méretű betéttel  Elmosása rendkívül egyszerű
  Mit rejt a termék doboza?  1 db Tekerős sajtreszelő


Adatok
Gyártó
SchenopolKft.
Gyártói Cikkszám
FHO-099
Címkék
cimke
Cikkszám
FHO-099
Tömeg
247 kg/db
Hasonló termékek