Kérdésed van? Hívd ügyfélszolgálatunkat a +36 20 550 0848-as telefonszámon!

H-OVT-616
Szerelőpárna, szintezőpárna (felfújható)
2 190 Ft
ÚJ

Szerelőpárna, szintezőpárna (felfújható)

Raktáron   (26 db)
2 190 Ft
Részletek
 • pipa
   Könnyedén becsúztatható szűk helyekre is.


  pipa
   Megkönnyíti a szereléssel járó kellemetlen helyzeteket.


  pipa
   Ezentúl egyedül is barkácsolhatsz segítő kezek nélkül!


  pipa
   A legnagyobb súlyokat is képes megtartani, akár egy szekrény arrébb helyezésekor is.

  Gyakran előfordul veled is, hogy szerelés közben nem találod a tökéletes fogást?
  Esetleg egy nehéz tárgy emelésében lenne szükséged segítségre?  Engedd, hogy megoldjuk ezeket a problémákat számodra a Szerelőpárnával! Kialakításának köszönhetően majdnem bármi alá becsúsztathatod és felfújhatod. Így nem szükséges egy plusz segítő, aki tartja a dolgokat, ráadásul ők hamar el is fáradnak, míg a szintezőpárna nem. Ő a legnagyobb súlyokat is rezzenéstelen arccal tarthatja akár napokig is. Speciális designjának köszönhetően könnyen szabályozhatod a magasságát, így igazán ideális szintezéshez.  Ha imádsz barkácsolni, vagy csak egyszerűen egy igazán hasznos szerszámra vágysz, akkor ez a Te terméked.
  Ne hívd át a szomszédot a legalkalmatlanabb pillanatban! Rendeld meg a Felfújható szerelőpárnát, hogy legyen egy olyan segítőd, aki bármikor kéznél van és sohase fárad el!  Hasznos tudnivalók:  Használata igen egyszerű csak, helyezd az emelendő felület alá és kezdj el pumpálni! A szerelőpárna speciális kialakításának köszönhetően akár 130kg súlyt képes felemelni, így nagyon változatos szituációkban használhatod.  Szerencsére a pumpálásnál sem érzed, hogy mekkora súlyt emelsz fel, így nem kell attól tartanod, hogy mire felpumpálod, elfáradsz. A terméken található szeleppel engedheted ki belőle a levegőt, így igazán pontosan beállíthatod szintezéshez. Hatalmas segítség lesz ablakok, ajtók beállításánál és bútorok elhelyezésénél. Szakemberek számára elengedhetetlen segédeszköz!
  A Szerelőpárna, szintezőpárna tulajdonságai:  Méret: 148 x 170 mm  Súly: 100 g  Terhelhetőség: 130 kg  FONTOS! Ne fújd túl, mert kidurranhat!
  Mit rejt a termék doboza?  1db Szerelőpárna, szintezőpárna (felfújható)


Adatok
Gyártó
LakatosIstvánE.V.
Gyártói Cikkszám
H-OVT-616
Címkék
cimke
Cikkszám
H-OVT-616
Tömeg
70 kg/db
Hasonló termékek