Kérdésed van? Hívd ügyfélszolgálatunkat a +36 20 550 0848-as telefonszámon!

VIPM-171
Szárítólabda, szárítógolyó
2 490 Ft
ÚJ

Szárítólabda, szárítógolyó

Raktáron   (28 db)
2 490 Ft
Részletek
 • pipa
  Fogyassz 20%-kal kevesebb áramot!


  pipa
  Az öblítőkre, illatosított kendőkre allergiások számára ideális alternatíva. 


  pipa
  Puhává és ránctalanná varázsolhatod a frissen mosott ruháidat.

  Már a könyöködön jön ki a temérdek vasalnivaló?  Íme a Szárítólabda, ami megkímél a vasalástól!  A gyors száradás érdekében már jó pár éve kitalálták a szárítógépeket, amelyek képesek a beletett ruhadarabokat rövid időn belül teljesen szárazzá varázsolni. Viszont ha Te is használsz egy ilyen csodadarabot, már biztosan tapasztaltad, hogy bár a ruhák ténylegesen megszáradnak, azonban ugyanolyan gyűrötten kerülnek ki belőle, mint a mosógépből. És ugyan ki szeret vasalni?
  Kevés olyan ember van, aki örömmel izzítja be mosás után a vasalóját, és ha Te se tartozol közéjük, akkor Neked is be kell szerezned egy szárítógolyót.  A szárítólabda gőzölő technológiájával pillanatok alatt kisimítja ruháidat vagy ágyneműidet, ráadásul még a szárítási időt is lerövidítheted vele.
  Hasznos tudnivalók:  Tölts bele vizet, tedd a szárítóba a ruhákhoz és amint felmelegszik, a labdából távozik a gőz.   A gépből kivéve kézzel tapintható lesz az anyagok puhasága, ruháid pedig azonnal felvehetőek lesznek, ahogy kivetted a szárítóból.  Ágyneműk, ingek esetén különösen hatékony a szárítólabda.
  Felejtsd el a ráncos öltözetet! Legyen tökéletes a megjelenésed, a vasalásnak pedig ints búcsút!


  A Szárítólabda, szárítógolyó tulajdonságai:  Gőzölő technológia  Működik a legtöbb anyagon  Antisztatikussá és puhává teszi az anyagokat
  Mit rejt a termék doboza?  1 db Szárítólabda, szárítógolyóAdatok
Gyártói Cikkszám
VIPM-171
Cikkszám
VIPM-171
Hasonló termékek