Kérdésed van? Hívd ügyfélszolgálatunkat a +36 20 550 0848-as telefonszámon!

A-GKC-002
Sarokcsavarozó adapter
2 990 Ft
ÚJ

Sarokcsavarozó adapter

Raktáron   (10 db)
2 990 Ft
Részletek

 • pipa
  Segít behajtani a csavart az alig hozzáférhető helyeken!


  pipa
   Kétirányú mozgásra alkalmas!


  pipa
  Csatlakoztatod minden szabvány fúrógéphez és akkus csavarhúzóhoz!


  pipa
  Tedd kényelmesebbé a barkácsolást!  Barkácsolás közben már hányszor találkoztál hozzáférhetetlen helyen elrejtett csavarral?

  Valamint mennyiszer szorult be a csuklód a legszűkebb résekben, és ütötted meg a kezed a szerelések közepette? Mindez egy, DE nélkülözhetetlen csavar miatt.
  Amikor végre elkészültél, már annyira ideges voltál, hogy élvezni sem tudtad a munkád gyümölcsét.
  De van megoldás! Soha többé nem kell felbosszantanod magad e miatt! A Sarokcsavarozó adapter a segítségedre siet! Hajtsd be a csavar a macerás pozíciókban is, mindezt megerőltetés nélkül.
  A kütyüvel 105 Fokos szögbe villámtempóban befejezheted az utolsó simításokat. Ráadásul úgy, hogy kézi, de akár akkumulátoros csavarhúzóval is összeillesztheted. A kütyü kétirányú mozgásra alkalmas, hogy a be \ ki menet is kényelmes legyen.
  Ne hezitálj! Próbáld ki a barkácsolást a kütyü támogatásával! A könnyebb és gyorsabb munkavégzés csak rád vár.  Hasznos tudnivalók:

  Teljes egészében fémből készül a ház a tengely és a szöghajtás is. Továbbá szabvány hatszög bit befogás mindkét végén A szárát befoghatjuk normál vagy bitbefogós tokmányba is. Golyóscsapágyazott kivitel, alkalmas jobb és bal forgásirányhoz.  Az adapter tulajdonságai:  - Anyaga: Rozsdamentes acél


  - Mérete: 5.9 X 3cm


  - Szöge: 105°

  Mit rejt a termék doboza?  - 1 db Sarokcsavarozó adapterAdatok
Gyártói Cikkszám
A-GKC-002
Cikkszám
A-GKC-002
Hasonló termékek