Kérdésed van? Hívd ügyfélszolgálatunkat a +36 20 550 0848-as telefonszámon!

VKB-005-01
Padlótisztító, felmosó papucs, mop papucs - Narancssárga
1 990 Ft
ÚJ

Padlótisztító, felmosó papucs, mop papucs - Narancssárga

Raktáron   (6 db)
1 990 Ft
Részletek
 • pipa

  Mókás padlótisztítás? Lehetséges!  pipa

  Mikroszálas anyagának hála összeszedi a port és a koszt.  pipa

  Nemcsak lábra, de felmosófejre is húzható.

  A padlótörlés sosem volt a szíved csücske?
  Felmosás után pár nap múlva már újra porosnak látod a járólapot?  Ez most megváltozhat! Ezzel a Padlótisztító papuccsal ugyanis sétálás közben is felszedheted a megtelepedett porszemeket. Ennek köszönhetően ritkábban kell majd felseperned és így időt is spórolhatsz.
  Csak húzd fel a lábadra és már kezdődhet is a takarítás!  A termék ideális megoldás azokban az esetekben is, amikor cipő levétele nélkül szeretnél berohanni valamiért a lakásba. Veled is előfordult már ilyen? Ezentúl a felmosó papucs használatával ezt is megteheted, ráadásul anélkül, hogy összekoszolnád közben a padlót.
  Hasznos tudnivalók:  Mikroszálas anyaga rendkívül jól szedi össze a port és a koszt. Nyúlós kialakításának köszönhetően pedig bármilyen cipőre, sőt akár még felmosófejre is könnyedén felhúzhatod.  A mop papucs tisztítása roppant mód egyszerű, ugyanis mosógépben mosható.
  A Padlótisztító, felmosó papucs tulajdonságai:  Anyag: poliészter  Szín: rózsaszín, lila, zöld, kék, narancssárga  Méret: 21 x 11 cm (nyújtás nélkül)  Mosógépben mosható  Lábra és felmosófejre is felhúzható  Mikroszálas
  Mit rejt a termék doboza?  1 pár Padlótisztító, felmosó papucs, mop papucs


Adatok
Gyártó
SchenopolKft.
Gyártói Cikkszám
VKB-005-01
Címkék
cimke
Cikkszám
VKB-005-01
Hasonló termékek