Kérdésed van? Hívd ügyfélszolgálatunkat a +36 20 550 0848-as telefonszámon!

A-SZOK-001
Napelemes szökőkút, kerti csobogó, kerti szökőkút
6 990 Ft
ÚJ

Napelemes szökőkút, kerti csobogó, kerti szökőkút

Raktáron   (47 db)
6 990 Ft
Részletek
 • pipa
  Dobd fel kerti tavat!


  pipa
  Spórolj a napelempanelnek hála!


  pipa
  Három különböző szórófejet tartalmaz.

  Szeretnéd feldobni kerti tavadat egy szökőkúttal?
  Odavagy a napelemes megoldásokért?  Akkor remek hírünk van számodra. Megtaláltad a tökéletes kerti szökőkutat, amely ráadásul környezetbarát technológiával, azaz napenergiával működik.  Ez a csobogó önműködően üzemel, ugyanis nem szükséges hozzá sem akkumulátor, sem bármiféle elektromos energia, egyedül csak megfelelő mennyiségű napfényre van szüksége.  A termék három különböző szórófejjel rendelkezik, így biztosan megtalálod majd a számodra leginkább szimpatikus és esztétikus fejet.  A szökőkút beüzemelése rendkívül egyszerű. A kütyüt teljesen a vízbe kell helyezned, a szivattyút, valamit a fúvókát pedig a víz tetejére.
  Figyelem:  Ez egy napenergiával közvetlen meghajtású szivattyú, így az, hogy milyen magasra spriccol, az a napfény erősségétől függ. Ha a napfény gyenge a vízszivattyú nem fog működni. Automatikusan újraindul, amikor eléri a napfény a megfelelő intenzitást.
  A Napelemes szökőkút, kerti csobogó, kerti szökőkút tulajdonságai:  Feszültség: 8V  Napelem: 1.4 W  Szivattyú teljesítményfelvétel: 7V 160MA  Napelem átmérő: kb. 16cm  Szivattyú átmérő: 6mm  Függőleges permetezés: max. 30-50 cm-re  Maximális áramlás: 180 L / H  Élettartam: több mint 10.000 óra
  Mit rejt a termék doboza?  1 db Szivattyú  4 db Fúvóka  1 db Fúvóka összekötő  1 db Csatlakozó fej  1 db Kivezető


Adatok
Gyártó
LakatosIstvánE.V.
Gyártói Cikkszám
A-SZOK-001
Címkék
cimke
Cikkszám
A-SZOK-001
Tömeg
225 kg/db
Hasonló termékek