Kérdésed van? Hívd ügyfélszolgálatunkat a +36 20 550 0848-as telefonszámon!

GRU-013
Multifunkciós szeletelő, aprító, ami egyik konyhából se hiányozhat!
4 990 Ft
ÚJ

Multifunkciós szeletelő, aprító, ami egyik konyhából se hiányozhat!

Raktáron   (21 db)
4 990 Ft
Részletek
 • Azonnal elkészíthető, vitaminokban gazdag ételeket szeretnél készíteni, de hosszadalmas és fárasztó az aprítás/szeletelés?  A mélyhűtött aprított zöldség megkönnyíti a munkát, de kevésbé egészséges. Készíts gyorsan vitaminokban gazdag, egészséges házi ételt!  A multifunkcionális aprítóval könnyebben készítheted el az egészséges salátákat, leveseket és más ételeket. A főzési folyamatot sokkal könnyebbé teheted vele és kevesebb idő alatt elkészülhetsz a finom ételekkel!  Hasznos tudnivalók:
  A hihetetlenül praktikus és gyors multifunkciós aprítóval kockára, hasábra vagy gerezdekre vághatsz, hámozhatsz, apríthatsz, szeletelhetsz. Ezentúl attól sem kell tartanod, hogy szeletelés közben a késsel megvágod magad. Használata teljesen biztonságos!  A szeletelő nagy előnye, hogy a felszeletelt étel a saját dobozába kerül, ami azonnal tálalható lesz.

  A gyümölcsöt vagy a zöldséget egyenletes kockákra/darabokra/hasábokra fogod vágni pillanatok alatt, rendetlenség nélkül.
  1. Helyezd a pengét a vágóalapra, majd a védőtetővel rögzítsd.


  2. Tedd rá a gyümölcsöt vagy a zöldséget, és nyomd le a védőtetőt.  A hagymaaprítás nem ríkat meg többé, hiszen 1 másodperc alatt felapríthatod a hagymát! A készlettel együtt járó ételtartó doboz átlátszó, ezért jól látható, mit tettél el benne.  Vágd az ételt egyenesen a tartóba, majd az étel szervírozásához is használhatod a műanyag dobozt. Ha nem használod fel az összes ételt, egyszerűen fedd le a dobozt a frissentartó fedéllel.  Az éles, rozsdamentes acélból készült pengék bármilyen gyümölcshöz vagy zöldséghez egyszerűen használhatóak.

  A szeletelő tulajdonságai:

  • A készletben mindent megtalálsz,


   amire szükséged van ahhoz,


   hogy lecserélhesd a konyhai késkészletet.


  • Tedd el a veszélyes és életlen konyhai késeket,


   és használd helyettük ezt a kényelmes és


   praktikus aprítót.


  • Mosogatógépben nem mosható!

  Mit rejt a termék doboza?

  • dupla pengét a kockázáshoz és a


   különböző méretű hasábok készítéséhez


  • negyedelő ék- pengét


  • pengefedőt


  • kétoldalú hámozót


  • frissen tartó fedelet


  • V-alakú vágóreszelőt

Adatok
Gyártó
SchenopolKft.
Gyártói Cikkszám
GRU-013
Címkék
cimke
Cikkszám
GRU-013
Tömeg
1079 kg/db
Hasonló termékek