Kérdésed van? Hívd ügyfélszolgálatunkat a +36 20 550 0848-as telefonszámon!

ON-060
Mozgásérzékelő lámpa, LED relflektor, fali lámpa
3 390 Ft
ÚJ

Mozgásérzékelő lámpa, LED relflektor, fali lámpa

Raktáron   (31 db)
3 390 Ft
Részletek
 • pipa

  Csak mozgás hatására aktiválódik, így energiát takaríthatsz meg.  pipa

  Forgathatóságának köszönhetően oda irányíthatod a fényét, ahova szeretnéd.  pipa

  Kül- és beltérben is alkalmazhatod.


  pipa
  Kivitelezésének köszönhetően szűkebb helyeken is telepíthető.  Sokszor előfordul, hogy csak vaklálsz a sötétben, de nem találod a kapcsolót?
  Vagy a reggeli nagy sietségben gyakran égve marad a lámpád?  Ne is mondjuk tovább, ugye?  Egy-egy felkapcsolva hagyott lámpa jelentősen képes megdobni az áramszámládat, míg sötétben való keresgetés néha kész életveszély is lehet.  Ez így nem mehet tovább, többé nem hunyhatsz szemet ezen problémák felett, muszáj tenned valamit! És hogy mit? A válasz egyszerű:
  Könnyítsd meg a mindennapjaidat és válts Te is a Mozgásérzékelős LED lámpára!
  Hasznos tudnivalók:  A fali lámpa 7 szuperfényes LED égőjének köszönhetően egy adag elemmel hosszú hónapokon át biztosítja a tökéletes világosságot. Mi több erős fényén túl 360°-os forgathatóságának köszönhetően garantáltan bevilágítja a kívánt területet. Nem lesz több botorkálás, amint mozgást érzékel a lámpa, elegendő fény fogja elárasztani az adott helységet.  A LED reflektor telepítése pedig rendkívül egyszerű. Kétoldalú ragasztóval könnyedén és gyorsan felrakhatod bárhová, továbbá csavarokkal megerősítheted a rögzítést, ha végleges helyre raknád.
  Alkalmazhatod odakint és odabent is:  -garázsban;


  -garázsajtó előtt;


  -folyosóra, lépcsők mellé;


  -bejárati ajtó elé;


  -ruhásszekrénybe.
  A Mozgásérzékelő lámpa, LED reflektor, fali lámpa tulajdonságai:  Mérete: 13 x 15 cm  360 fokban forgatható lámpaegység.  Mindkét oldalra ütközésig dönthető lámpafej.  Ha nem érzékel mozgást, 30 másodperc után automatikusan kikapcsol.  Teljesítmény: 11-15 W  7 db szuperfényes, extra nagy LED égővel világít.  Alacsony fogyasztású, nem melegszik.  Időjárásálló, kül- és beltéren is használhatod.  A mozgásérzékelő szenzor 3 méterről érzékel.  Tápellátás 4db AA elem
  Mit rejt a termék doboza?  1 db Mozgásérzékelő lámpa, LED reflektor, fali lámpa


Adatok
Gyártó
SchenopolKft.
Gyártói Cikkszám
ON-060
Címkék
cimke
Cikkszám
ON-060
Tömeg
235 kg/db
Hasonló termékek