Kérdésed van? Hívd ügyfélszolgálatunkat a +36 20 550 0848-as telefonszámon!

A-MAL-001
Logikai játék, logikai fejtörő labda gyerekeknek
2 990 Ft
ÚJ

Logikai játék, logikai fejtörő labda gyerekeknek

Raktáron   (29 db)
2 990 Ft
Részletek • pipa
   Ha szereted a Rubik kockát, akkor ezt a kütyüt is imádni fogod.


  pipa
   Gondolkodtat és szórakoztat, mindezt játékos keretek között.


  pipa
   Ideális kikapcsolódási lehetőség a fejtörők szerelmeseinek.


  pipa
   Fejleszti a logikai készségeket.


  pipa
   Ideális időtöltés kicsiknek és nagyoknak is egyaránt.

  Megszállottja vagy a logikai játékoknak?
  Imádod a Rubik kockát és az ördöglakatokat, de már új kihívásra vágysz?  Akkor a KütyüBazár legújabb szerzeménye a Neked való fejtörő.  A Logikai játék labda ideális választás, ha szeretnél elmélyülni egy gondolkodást igénylő feladatban. Ezzel a játékkal átmozgathatod az agyad fogaskerekeit úgy, ahogyan korábban azt még sosem tetted.  A játék ideális kikapcsolódást nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Mi több, elősegíti a gyermek logikai és problémamegoldó készségeinek fejlődését, mindezt játékos keretek között.  Kapd elő miközben egy új projekten agyalsz, vagy ha úgy érzed hogy megfolyt a stressz! Vezesd le a feszültséget ezzel az innovatív szórakoztató kütyüvel.  Tapasztald meg te is a játék izgalmát! Ne hezitálj! Rendeld meg és készülj fel az első megmérettetésre!
  A játék menete:

  Keverd össze a golyókat, majd próbáld meg mindet visszajuttatni abba a lyukba, amelyiknek a színe megegyezik a golyó színével. Minél jobban összekevered a labdán belül a színes golyókat, annál nagyobb kihívás elé tudod magad állítani. A teljesen kezdőtől a komoly haladó szintig tesztelheted tudásodat.
  A Logikai fejtörő labda tulajdonságai:  Anyaga: ABS  A labda átmérője: 6,5 cm  Izgalmas fejtörő  A klasszikus rubik kocka új alternatívája  Fejleszti a logikai készségeket  Szórakoztat és oktat
  Mit rejt a termék doboza?  1 db Logikai játék, logikai fejtörő labda gyerekeknek

Adatok
Gyártó
LakatosIstvánE.V.
Gyártói Cikkszám
A-MAL-001
Címkék
cimke
Cikkszám
A-MAL-001
Tömeg
130 kg/db
Hasonló termékek