Kérdésed van? Hívd ügyfélszolgálatunkat a +36 20 550 0848-as telefonszámon!

I-LVK-114
LDNIO visszahúzódó adatkábel
7 990 Ft
ÚJ

LDNIO visszahúzódó adatkábel

Raktáron   (4 db)
7 990 Ft
Részletek
 • ✔️ A munkádban szükséged van a Gyors Adatátvitelre?  ✔️ Már nem elég számodra az egyszerű pendrive?  ✔️ Meguntad a kábelekkel való kínlódást?


  Ma már rengeteg féle adathordozót elérhetünk. Azonban a csatlakozási pont még mindig nehézkes pont, nem tudunk mindent mindennel összekötni, ellenkező esetben csak egy nagy kábelhalmazt találunk magunk előtt. A LDNIO visszahúzódó adatkábelével már nem lehet akadály csatlakoztatni a telefonodat a laptopodhoz. Mialatt töltődik, képes a villámgyors adatátvitelre is.
  A LDNIO visszahúzódó adatkábel

  2 az 1-ben funkcióval van ellátva. Az egyszerű fémháza többet rejt magában, mint hinnéd. Az egyik oldalán találsz csatlakozót sima androidos és iPhone eszközökhöz, a másik oldalán egy USB 3.0 bemenethez.  Hogyan használd: Készülékeidet csatlakoztasd, ha pedig már nem használnád, egyszerűen told vissza a kábeleket. Ennyi az egész!
  Termékjellemzők:  Stílusos kiegészítő: fémes textúrájú megjelenés  Felhasználás: iPhone és Android készülékekhez  Multifunkciós: alkalmas adatátvitelre, adathordozóként és gyorstöltésre is alkalmas.  Kicsi és kompakt: bárhol elfér, bárhová viheted  Anyag: cinkötvözet  Mérete: 5,5 cm
  Mit rejt a termék doboza?  1 db LDNIO visszahúzódó adatkábelt


Adatok
Gyártó
LakatosIstvánE.V.
Gyártói Cikkszám
I-LVK-114
Címkék
cimke
Cikkszám
I-LVK-114
Tömeg
69 kg/db
Hasonló termékek