Kérdésed van? Hívd ügyfélszolgálatunkat a +36 20 550 0848-as telefonszámon!

EK-036
Kutyariasztó, ultrahangos kutyariasztó készülék
3 800 Ft
ÚJ

Kutyariasztó, ultrahangos kutyariasztó készülék

Raktáron   (45 db)
3 800 Ft
Részletek
 • ✔️ Agresszív kutyák ellen
  ✔️ Kutyakiképzéshez
  ✔️ Kutyatámadás kivédéséhez
  Ha Te is félsz a harapós kutyáktól, az Ultrahangos kutyariasztó készüléket Neked találták ki!
  Az ultrahangos kutyariasztó készüléket az agresszív kutyák elriasztására fejlesztették ki, valamint a kutyakiképzéshez is kiváló eszköz. Olyan frekvencián működik a készülék, melyet Te nem hallasz, viszont a kutyák még igen. Ha túrázni mész, zseblámpaként is használhatod.
  Hogyan használd?
  Ha csupán zseblámpaként szeretnéd használni, akkor a kapcsolót told az első állásba (Light), ezután tartsd nyomva az “ON” feliratú gombot.
  Ha kutyakiképző funkcióban szeretnéd használni, akkor a kapcsolót told a középső állásba (Train), fordítsd a készüléket a kutya irányába és nyomd meg az “ON” feliratú gombot.
  Ha kutyariasztó funkcióban szeretnéd használni, akkor a kapcsolót told a hátsó állásba (Chaser), fordítsd a készüléket a kutya irányába és nyomd meg az “ON” feliratú gombot.
  Figyelem! Csak akkor használd a készüléket kutyariasztásra, ha a kutya támadó szándékkal indul el feléd! A támadás elhárítására a folyamatot megszakítva, szakaszosan kell használni a készüléket. Fontos, hogy a kutyariasztó használata nem jelent 100%-os garanciát arra, hogy egy támadó kutyát biztosan meg lehet vele fékezni.
  Fontos!
  Ezzel az eszközzel valóban el lehet tántorítani a támadó szándékától egy átlagos kutyát, meg lehet futamítani, és legalább időleges megtorpanásra lehet késztetni még a nagyon vad, agresszív kutyákat is. Azokra a kutyákra, amelyek ugatnak, de támadni nem áll szándékukban, hanem pl. csak egy kerítés mögül a területüket védik, legtöbbször csak minimális hatással van a termék. A saját kutyára pedig gyakorlatilag semmilyen hatással sincs, ugyanis a jószág nem lépett fel támadólag, s azt sem gondolja, hogy a gazdája bántani szeretné őt. Ilyenkor tapasztalt reakció az, hogy a kutya behúzza fülét-farkát, mozgása lelassul, s legfeljebb csak arrébb somfordál. A süket és nagyothalló kutyák ellen az ultrahangos kutyariasztó nem működik, ugyanis a kutya egyszerűen nem képes meghallani azt az őt irritáló, magas frekvenciájú hangot, amelyet a kutyariasztó készülék kibocsájt.
  Termékjellemzők:
  Frekvencia: 25KHz
  Tápellátás: 9V elem (az elem nem tartozék)
  Kb. 10m hatótáv
  Ledes világítás (lámpa) éjszakai használatra.
  Ulrahangos kutyakiképző funkció (világító ledekkel)
  Ultrahangos kutyariasztó funkció (villogó ledekkel)
  Mérete: 130 x 40 x 22 mm
  Súlya: 98 gramm

  Mit rejt a termék doboza?
  1 db ultrahangos kutyariasztó készüléket
Adatok
Gyártói Cikkszám
EK-036
Cikkszám
EK-036
Hasonló termékek