Kérdésed van? Hívd ügyfélszolgálatunkat a +36 20 550 0848-as telefonszámon!

LHO-283
Kutyariasztó, ultrahangos kutyariasztó
4 990 Ft
ÚJ

Kutyariasztó, ultrahangos kutyariasztó

Raktáron   (4 db)
4 990 Ft
Részletek • pipa

  Támadó szándékú kutyák esetében használhatod.  pipa

  Kutyák idomítására, negatív viselkedésről való leszoktatásra is alkalmas.  pipa

  Megvédheted vele magad és szeretteid a támadó szándékú állatoktól.


  pipa
  Kicsi mérete miatt zsebedben, táskádban bárhova magaddal viheted.  Többé nem kell félned a harapós kutyáktól!  Az Ultrahangos kutyariasztó készüléket használhatod harapós kutyák elriasztására, illetve kiváló segédeszköz kutyakiképzéshez is! Megvéd Téged és családtagjaidat is kutyatámadás esetén. A kutyariasztó ultrahang segítségével elriasztja a támadó kutyát. A kibocsátott hangfrekvenciának köszönhetően már a működtetés első pillanatától kezdve kifejti a kívánt riasztó hatást.
  Hasznos tudnivalók:
  A készüléket kutyariasztásra csak akkor alkalmazd, ha a kutya támadó szándékkal indul feléd!  A folyamatot megszakítva, szakaszosan kell használni a támadás elhárítására. Szűk és zárt térben lehetőleg ne alkalmazd, hogy legyen menekülési útvonala a kutyának. Süket kutyák ellen hatástalan, mivel azok nem hallják a riasztó frekvenciát.
  Fontos!  A kutyariasztó használata nem jelent 100%-os garanciát arra, hogy egy támadó kutyát biztosan meg lehet vele fékezni.
  Az Ultrahangos kutyariasztó tulajdonságai:  Mérete: 11 cm hosszú, 5 cm széles és 3 cm magas.  Anyag: Műanyag  Szín: fekete  Frekvencia: 35-45KHz  Működési távolság: 3 méteren belül  Működéséhez 9V-os elem szükséges (nem tartozék).
  Mit rejt a termék doboza?  1 db Kutyariszató, ultrahangos kutyariasztó


Adatok
Gyártó
SchenopolKft.
Gyártói Cikkszám
LHO-283
Címkék
cimke
Cikkszám
LHO-283
Tömeg
60 kg/db
Hasonló termékek