Kérdésed van? Hívd ügyfélszolgálatunkat a +36 20 550 0848-as telefonszámon!

KBS-088-04
Kutya biztonsági öv kék
2 990 Ft
ÚJ

Kutya biztonsági öv kék

Raktáron   (1 db)
2 990 Ft
Részletek
 • De nemcsak kutyádat védi! Te is biztonságosabban tudsz vezetni, az útra tudsz összpontosítani, mivel nem vonja el a figyelmedet egy izgő- mozgó kutyus.
  Az öv egyik végén található az övcsat, ami minden kocsihoz illik, a másik végén pedig egy kis kampó van, amit a kutya nyakörvére tudsz akasztani.
  Hossza állítható, így kutyusod akár ülve, vagy fekve is élvezheti az utazást. Erős nylonból készült, így nem kell aggódni amiatt, hogy egyrősebb fékezésnél elszakad.
  Tedd biztonságossá számotokra az utazásokat! 
  A termék tulajdonságai:
  Mérete: 2,5x49-60 cm
  Anyaga: nylon+ rugalmas szalag
  Bátran lehúzhatod az ablakot, mert nem fog tudni kiugrani kutyusod!
  Téged sem fog zavarni a vezetésben kis izgő-mozgó kedvenced!
  Biztonságban utazgathat veled!
  Egy erősebb fékezés, vagy egy baleset során a kutya, ha nincs bekötve, súlyos sérüléseket szenvedhet. Nincs is megrázóbb dolog annál, ha hűséges társunk megsérül.
  Felfigyel egy macskára. Megijed egy hangos zajtól. Ezekben a helyzetekben, ha le van húzva az ablak pillanatok alatt kiugorhat autódból kiskedvenced, és már meg is történik a baj. Éppen ezért, a kutyáknak is szüksége van biztonsági övre!
  Az övnek hála baleset esetén jelentősen csökkenhet az esélye annak, hogy kiskedvenced megsérüljön. Meggátolja abban, hogy kiugorjon az ablakon a többi autó közzé.
Adatok
Gyártó
SchenopolKft.
Gyártói Cikkszám
KBS-088-04
Címkék
cimke
Cikkszám
KBS-088-04
Hasonló termékek