Kérdésed van? Hívd ügyfélszolgálatunkat a +36 20 550 0848-as telefonszámon!

A-IMB-001
Kerékpár szerszám készlet, kerékpár szerszám, bicikli szerszám
3 690 Ft
ÚJ

Kerékpár szerszám készlet, kerékpár szerszám, bicikli szerszám

Raktáron   (1 db)
3 690 Ft
Részletek
 • pipa

  A kerékpár szerelmeseinek kötelező kellék.  pipa

  Könnyű és kicsi, így magaddal viheted bárhova.  pipa

  Többfunkciós kivitelezés, hogy mindenre fel légy készülve.

  Kerékpárral jársz a munkahelyre, az iskolába vagy a boltba?
  Esetleg egy vérbeli biciklis túrázó vagy?  Akkor bizonyára Te sem szereted, ha útközben mondja fel a szolgálatot hű társad. Pedig bárkivel és bárhol előfordulhat, hogy kétkerekűje elfárad és pihenni szeretne. Ilyenkor természetesen sosincs a közelben egy kerékpárjavító bolt, ahogy senki se hordja magával a szerszámosszekrényét sem.  Azonban mielőtt búslakodva haza kullognál a biciklidet tolva, gondold csak végig: vajon Te is meg tudnád javítani a bajt, ha lenne nálad eszköz hozzá?  Bizonyára igen, hiszen gyakran kisebb a baj, mint azt elsőre gondolnád. Ebben az esetben pedig mindenképp jól jönne egy szerszámkészlet, amely nem foglal sok helyet.  Na de várj csak!
  A KütyüBazárnak van is egy ilyen terméke, mégpedig ez a Kerékpár szerszám készlet.  Ezt a bicikli szerszámot bárhová magaddal viheted, hiszen könnyedén elfér a táskád oldalfiókjában vagy akár még a nadrágod zsebében is.  Többféle tartozék jár a készlethez, amelyek közül garantáltan megtalálod a számodra megfelelőt. Így legyen bármilyen eredetű a probléma, biztosan megtalálod a hozzá kellő célszerszámot.
  Vidd magaddal a zsebszerszámkészletet, hogy soha többé ne kelljen csak tolnod a biciklidet!  A Kerékpár szerszám készlet tulajdonságai:  Anyag: rozsdamentes acél + műanyag  Méret: 2 x 7 x 3 cm
  Mit rejt a csomag tartalma?  1 db Kerékpár szerszám készlet, kerékpár szerszám, bicikli szerszámAdatok
Gyártó
LakatosIstvánE.V.
Gyártói Cikkszám
A-IMB-001
Címkék
cimke
Cikkszám
A-IMB-001
Tömeg
213 kg/db
Hasonló termékek