Kérdésed van? Hívd ügyfélszolgálatunkat a +36 20 550 0848-as telefonszámon!

LL-001
Kerékpár lámpa, bicikli lámpa, lézeres hátsó lámpa
2 490 Ft
ÚJ

Kerékpár lámpa, bicikli lámpa, lézeres hátsó lámpa

Raktáron   (27 db)
2 490 Ft
Részletek
 • pipa

  Tökéletes láthatóságot biztosít kerékpározás közben.  pipa

  Lézeres fénye megadja a kellő követési távolságot.  pipa

  Ezentúl forgalomban és biciklis utakon is biztonságosan közlekedhetsz.


  pipa
  Intenzív fényének hála garantáltan észrevehető leszel.
  Te is félsz sötétedés után biciklire ülni?
  Aggódsz, hogy nem vagy eléggé látható?  A megfelelő kerékpár világítás elengedhetetlen kellék rossz látási viszonyok mellett. Legyen szó ködről vagy sötét égboltról, ha nem vagy kellően kivilágítva, komoly veszélybe sodorhatod magad, illetve a forgalomban közlekedő embertársaidat is.  Ahhoz, hogy ezt elkerüld, szerezd be Te is ezt a lézeres kerékpár lámpát!
  Ennek a praktikus bicikli lámpának köszönhetően csökkentheted a balesetek kockázatát, ezáltal megóvhatod a saját és a környezeted testi épségét!  Az eszköz LED lámpája nemcsak erős és stabil fényt biztosít számodra, de többféle világítási fokozattal is rendelkezik. A megfelelő fokozat kiválasztása során lehetőséged van arra, hogy a világításba épített lézert be-, illetve kikapcsold. A lézeres kialakítás használata ajánlott, hiszen egyfelől figyelmezteti a biztonságos távolságtartásra a veled együtt közlekedőket, másrészt hozzájárul a tökéletes láthatóság megteremtéséhez.  A hátsó lámpa felszerelése roppant mód egyszerű, néhány perc alatt telepíthető is. Esőzések során pedig bátran hagyhatod a bicikliden, mivel vízálló kialakításának hála nem kell félned attól, hogy tönkremegy.
  Tulajdonságok:  Méret: 125 x 70 x 40 mm  5 LED-el felszerelt lámpa  Különböző fokozatok  Lézer külön ki- és bekapcsolható  Áramellátás: 2 darab AAA elem (nem tartozék)  Fény színe: piros
  Mit rejt a termék doboza?  1 db Kerékpár lámpa, bicikli lámpa, lézeres hátsó lámpa
Adatok
Gyártó
SchenopolKft.
Gyártói Cikkszám
LL-001
Címkék
cimke
Cikkszám
LL-001
Tömeg
72 kg/db
Hasonló termékek