Kérdésed van? Hívd ügyfélszolgálatunkat a +36 20 550 0848-as telefonszámon!

H-BEK-019
Kerékpár computer, bicikli komputer
13 990 Ft
ÚJ

Kerékpár computer, bicikli komputer

Raktáron   (1 db)
13 990 Ft
Részletek
 • pipa

  Tudj minden fontos adatot tekerés közben!  pipa

  GPS funkcióval is rendelkezik.  pipa

  Vízálló kialakítású.

  Rendszeresen edzel a bicikliden és Te is megszállott híve vagy az adatoknak?
  Szereted nyomon követni, hogy a legutóbbi edzésed alkalmával mennyit tekertél, milyen sebességgel és közben hány kalóriát égettél el?  Ezzel a Kerékpár computerrel minden adatot rögzíthetsz tekerés közben a telefonodra, mégpedig a MyWay Fit applikáció segítségével. Az elért eredményeidet pedig a barátaiddal is megoszthatod, akár azonnal.  Ehhez nem kell mást tenned, csak szereld fel a biciklidre a terméket, majd a Bluetooth és az APP segítségével kösd össze a telefonoddal a kütyüt és már indulhat is a tekerés. Az alkalmazást nem csak adatrögzítésre és GPS-ként használhatod, de akár még zenelejátszóként is alkalmazhatod, hogy a kedvenc zenéid adhassák a ritmust edzés közben.  Az applikáció a részletes adatelemzés mellett a GPS koordináták meghatározásával pontos rajzot is képes készíteni a megtett utadról. Tekerés közben pedig folyamatosan mutatja a képernyőn a sebességedet, hogy tudd tartani a kitűzött tempót.  De ha nem szereted folyton a képernyőt lesni, hanem inkább az útra figyelnél, az sem gond, hiszen a telefonod megadott időközönként emlékeztet miden fontos információra, ami tudni szeretnél.
  A Kerékpár computer, bicikli komputer funkciói:  GPS funkció, Kalóriaszámláló, Sebességmérés, Kilométer számláló, Időmérés, Útvonalkövetés, Edzéstervek készítése  A Kerékpár computer, bicikli komputer tulajdonságai:  Termék méretei: 10 x 7 x 3 cm  Termék súlya: 0.118 kg  Bluetooth 4.0 verzió  iOS 6 és Android 4.3 rendszerekkel kompatibilis  MyWay Fit telefonos applikáció  Vízálló külső borítás  1 x 3V CR2032 elem, 500 órás élettartammal (nem tartozék)
  Mit rejt a termék doboza?  1 db Kerékpár computer, bicikli komputer  1 db Kábelkötegelő a rögzítéshez  1 db Mágnes  1 db Gumiszalag


Adatok
Gyártó
LakatosIstvánE.V.
Gyártói Cikkszám
H-BEK-019
Címkék
cimke
Cikkszám
H-BEK-019
Hasonló termékek