Kérdésed van? Hívd ügyfélszolgálatunkat a +36 20 550 0848-as telefonszámon!

VHO-122
Izomstimuláló, hasizom-erősítő
4 990 Ft
ÚJ

Izomstimuláló, hasizom-erősítő

Raktáron   (6 db)
4 990 Ft
Részletek
 • pipa
  Különösebb erőfeszítés nélkül erősítheted kar- és hasizmodat.


  pipa
  Mindennapi tevékenységeiddel egyidőben végezheted az izomépítést.


  pipa
  Többféle programkód közül választhatsz.

  Nem tudsz beiktatni egy kis testmozgást a napirendedbe sűrű teendőid miatt?
  Netalán nem találtad még meg a számodra megfelelő edzésformát?  Ha szeretnéd formálni alakodat, azonban sűrű teendőid miatt erre kevés időd akad, jó hírünk van számodra!  Ezzel az Izomstimuláló készülékkel akkor is edzheted izmaidat, amikor épp a házimunkát csinálod vagy csak a TV előtt pihensz.
  Hasznos tudnivalók:  Az izomerősítő készülék egy innovatív technológiát alkalmazva formálja az izmaidat. Ez annyit jelent, hogy a termék elektromos impulzusokat, ingerületek küld az izmok felé az idegpályákon keresztül. Ennek hatására ugyanúgy összehúzódnak és elernyednek az izmaid, mintha sportoltál volna.  A technika előnye, hogy ízületi terhelés nélkül dolgoztatja meg az izmaid, így elkerülheted a sportsérüléseket és rövidebb idő alatt tudod elérni a vágyott eredményt.  Így használd:  1. Tedd bele a 2 db elemet az izomerősítő tetején lévő kis ovális készülékbe. (Le tudod pattintani róla.)  2. Helyezd fel a hasizomerősítőt a bordáid és a csípőd közti részhez, a két kisebbet pedig arra a testrészedre, ahol izmot szeretnél erősíteni.  3. Nyomd meg a bekapcsoló gombot középen (ON). Egy 3x villogó fény fogja jelezni, hogy megtörtént.  4. Majd állítsd be az erősítés módját/intenzitását a Program gombbal.  5. A készülék levétel után 5 másodperc múlva kikapcsol, de manuálisan is leállíthatod az OFF gombbal.
  Az Izomstimuláló tulajdonságai:  Az intenzitás erősségét 15 szinten tudod módosítani  2 db AAA elemmel működik (nem tartozék)  Feszültség: 25Hz±10%  Energiatakarékos: ha leveszed, automatikusan 5 másodperc után kikapcsol  Többféle programód közül választhatsz: dörzsölhet, masszírozhat, akupunktúrás rezgéseket küldhet, ütögethet vagy ezek kombinációi  Elég 1 nap 1 x 30 percet használni
  Mit rejt a termék doboza?  3 db Izomstimuláló  3 db Gélpárna


Adatok
Gyártó
SchenopolKft.
Gyártói Cikkszám
VHO-122
Címkék
cimke
Cikkszám
VHO-122
Tömeg
387 kg/db
Hasonló termékek