Kérdésed van? Hívd ügyfélszolgálatunkat a +36 20 550 0848-as telefonszámon!

HG-001
Horkolás elleni eszköz, horkolásgátló óra
4 990 Ft
ÚJ

Horkolás elleni eszköz, horkolásgátló óra

Raktáron   (5 db)
4 990 Ft
Részletek • pipa
  Horkoláskor helyzetváltoztatásra készteti a horkolót, így szüntetve meg azt.


  pipa
  Elkerülheted a pántok és orrcsipeszek használatát, amelyek csak kényelmetlenséget okoznak alvás közben.


  pipa
  Már 2-4 hét után jelentős változást érhetsz el.
  A horkolás bárkinél, bármikor és számtalan okból jelentkezhet, ráadásul anélkül, hogy a hangorkánt előidéző személy tudatában lenne vagy befolyásolni tudná a cselekedetét. 
  Nálatok sem zavartalanok az éjszakák?
  Tudtad, hogy a horkolás nemcsak az alvást zavarja, hanem az egészségre is káros?   Már csak azért is érdemes elgondolkozni, hogyan lehet elejét venni a horkolásnak, mert így az egészségügyi kockázatok is csökkennek: mint a magas vérnyomás, depresszió, infarktus és a szívbetegség kialakulása.
  A horkoló személy bökdösésénél és szólongatásánál létezik egy sokkal hatékonyabb megoldás  A Horkolásgátló órával mérsékelni tudjátok a horkolás gyakoriságát.
  Hasznos tudnivalók:  A horkolás gátló órában lévő bioszenzor érzékeli, amikor megkezdődik a horkolás és az impulzus kibocsátásakor (anélkül, hogy felébresztené) valószínűleg meg fogja változtatni az alvási helyzetét és a torokban lévő izmok feszültsége is megnő az impulzus következtében, így csökkenti a horkolást.  2-4 hét után már jelentős eredményt érhetsz el.  A horkolás gátlót lefekvéskor a csuklóra kell helyezni. Alváskor semmilyen kellemetlenséget nem fog okozni, mivel hangja sincs.  8 óra használat után automatikusan ki is kapcsol. A horkolásgátlóba szükséges zselépárnát be tudod szerezni akár gyógyszertárakban is, ha elfogy.
  Figyelem! A készüléket nem használhatja olyan személy, akinek beültetett szívritmus szabályzója van vagy elektromos berendezésekkel történő megfigyelés alatt áll. Szívbetegek csak orvosi jóváhagyásával használhatják!  A Horkolásgátló eszköz, horkolásgátló óra tulajdonságai:  Méret: 60 x 55 x 15 mm  A csuklópánt hossza: 250 mm  Anyag: ABS műanyag  A kimenő intenzitás: 180uA  Fő kimeneti forma: 0,2 HZ fix  Tápegység: 1,5V AAA elem (nem tartozék)  Szín: fekete  Súly: 25 g
  Mit rejt a termék doboza?  1 db Horkolásgátló óra  1 db Rögzítőfül  1 db Csavarhúzó  1 db Pánt  1 db GélAdatok
Gyártói Cikkszám
HG-001
Cikkszám
HG-001
Hasonló termékek