Kérdésed van? Hívd ügyfélszolgálatunkat a +36 20 550 0848-as telefonszámon!

I-ALI-252-01
Gyermek piszoár, baba piszoár, fali piszoár gyerekeknek - Zöld
3 990 Ft
ÚJ

Gyermek piszoár, baba piszoár, fali piszoár gyerekeknek - Zöld

Raktáron   (287 db)
3 990 Ft
Részletek
 • pipa

  Az önálló bilihasználatra való szoktatás mókás formája.  pipa

  Biztonságossá és élvezetessé teszi a tanulási folyamatot.  pipa

  A gyermek egészségére és közérzetére is kedvező hatással van.

  A bilihasználat soha nem volt még ennyire vicces és szórakoztató!  Ez a szuper falra szerelhető, kisméretű piszoár mókás mintájának köszönhetően hatásosan felkelti kisgyermeked érdeklődését és kielégíti kíváncsiságát. A szájában található forgatható kerék használat közben még tovább fokozza a bili nyújtotta különleges élményt. Mi több, bizonyítottan csökkenti a szülők jelenléte okozta teljesítőkényszert.  Ennek a nagyszerű, falra szerelhető mókás gyermek piszoárnak a segítségével mostantól gyerekjáték lesz a piszoárba vizelés gyakorlása kisfiad számára.
  Hasznos tudnivalók:  A baba piszoár műanyagból készült, nem mérgező, mi több különösebb szagot sem hagy. Kényelmes, tartályos kialakítású, amely leválasztható a hátlapról és pofonegyszerűen, önállóan tisztítható.  A fali piszoár tisztítása innovatív kidolgozásának köszönhetően energia- és időkímélő. Tapadókorongjaival bármilyen felületű falra felhelyezhető a legkisebb nehézségek nélkül.  Csodás ajándék gyermekeidnek vagy gyermekes barátaidnak.


  A Gyermek piszoár tulajdonságai:  Méret: 21 x 16 x 30 cm  Szín: zöld  Anyag: műanyag  Méretéből adódóan véd a túlfolyástól  1 éves kortól 6 éves korig ajánlott
  Mit rejt a termék doboza?  1 db Gyermek piszoár, baba piszoár, fali piszoár gyerekeknekAdatok
Gyártó
LakatosIstvánE.V.
Gyártói Cikkszám
I-ALI-252-01
Címkék
cimke
Cikkszám
I-ALI-252-01
Hasonló termékek