Kérdésed van? Hívd ügyfélszolgálatunkat a +36 20 550 0848-as telefonszámon!

ON-034
Gyerek éjjeli lámpa, hangulatlámpa, csillagos égbolt lámpa, csillagkivetítő
2 990 Ft
ÚJ

Gyerek éjjeli lámpa, hangulatlámpa, csillagos égbolt lámpa, csillagkivetítő

Raktáron   (43 db)
2 990 Ft
Részletek • pipa
  Hozd le a csillagokat az égboltról a szobádba!


  pipa
  Ideális gyerekszobában éjszakai fényként.


  pipa
  Egyedi és hangulatos dekorációs elem.

  Gyermeked fél a sötétben?
  Vagy csak szobád esti megjelenését szeretnéd kellemesebbé tenni?  A KütyüBazár csapata megtalálta a megoldást!  A Csillagos égbolt hangulatlámpa tökéletes választás mind a gyerekszobába, mind pedig egy elegáns és meghitt berendezésű helyiség esti megvilágítására.  A termék kialakításának hála egyedülálló és nem mindennapi hangulatot képes varázsolni bármilyen szobában. Bekapcsolt állapotban színes csillagokat vetít ki szerte a szobában, a falakra és a plafonra egyaránt.
  Egyszerre képes meghitt és elbűvölő hangulatot teremteni, ezáltal a legideálisabb éjszakai fény a gyermekek számára.  A megnyugtató, csillagos égbolt egyszerre nyűgőzi le a lurkókat és nyújt számukra biztonságérzetet. A lámpa hangulatos fénye pedig elősegíti, hogy a csemeték könnyebben álomba merüljenek.
  Ha saját szobádban szeretnél egy egyedi dekorációs világítást, akkor is jó helyen jársz.  Ugyanis a kütyü nemcsak kicsiknek, de a nagyoknak is lenyűgöző látvány képes nyújtani. Bátran használd saját hálószobádban vagy akár a nappaliban az eszközt ahhoz, hogy egy csillagfényes és kellemes környezet teremts.  A Gyerek éjjeli lámpa, hangulatlámpa, csillagos égbolt lámpa tulajdonságai:  Méret: alsó átmérő: 9 cm, felső átmérő: 11 cm  Anyag: műanyag  Kivetített színek: piros, zöld, kék  Áramellátás: 3x AA elem (nem tartozék)
  Mit rejt a termék doboza?  1 db Gyerek éjjeli lámpa, hangulatlámpa, csillagos égbolt lámpa, csillagkivetítő


Adatok
Gyártó
SchenopolKft.
Gyártói Cikkszám
ON-034
Címkék
cimke
Cikkszám
ON-034
Tömeg
155 kg/db
Hasonló termékek