Kérdésed van? Hívd ügyfélszolgálatunkat a +36 20 550 0848-as telefonszámon!

FHO-248
Gyémánt teszter
7 990 Ft
ÚJ

Gyémánt teszter

Raktáron   (14 db)
7 990 Ft
Részletek
 • Győződj meg gyémántjaid valódiságáról pillanatok alatt!
  Használata rendkívül egyszerű.
  Tökéletesen használható apró, foglalt kövek vizsgálatára is.
  Szeretnél egyszerűen megbizonyosodni róla, hogy a nálad lévő gyémánt valódi, vagy csak egy olcsó utánzat? Ezzel a teszterrel többé nem kell attól tartanod, hogy esetleg átvernek egy hamisítvánnyal. Használata nélkülözhetetlen ékszerboltok és zálogházak számára.
  A teszter tulajdonságai:
  • Áramellátás: 1 x DC 9V elem (nem tartozék)
  • Szín: fekete
  • Súly: 103g
  Mit rejt a termék doboza?
  • 1 db Gyémánt teszter
  Hasznos tudnivalók:
  Az egyes anyagok hővezető képessége különbségeket mutat. Ezek kimutatásával a gyémánt teszter képes a gyémánt azonosítására, az utánzatoktól való elkülönítésére.
  Használatához először kapcsold be a készüléket, majd várj fél percet, amíg felmelegszik. Miután kigyulladt a megfelelő hőmérsékletet jelző lámpa, a mérőeszköz fejét a gyémánthoz érintve meg is kezdheted a vizsgálatot.
  Eredeti gyémánt esetén az indikátor fény pirosan világít, a készülék pedíg szakaszos sípoló hangot ad ki (bip-bip-bip). Ha utánzattal van dolgod, akkor kevesebb fény gyullad fel az indikátor jelzőn, és a készülék nem ad ki hangot. Foglalatban található gyémántok esetében ha a készülék feje fémhez ér, folyamatos sípoló hangot ad ki magából. Ez esetben meg kell ismételni a mérést úgy, hogy a fej csak a kővel érintkezzen.
  A műszer külön akkumulátor töltöttséget jelző fénnyel van ellátva, így könnyen meggyőződhetsz róla, hogy kell-e elemet cserélni.
Adatok
Gyártó
SchenopolKft.
Gyártói Cikkszám
FHO-248
Címkék
cimke
Cikkszám
FHO-248
Tömeg
126 kg/db
Hasonló termékek