Kérdésed van? Hívd ügyfélszolgálatunkat a +36 20 550 0848-as telefonszámon!

H-OSX-719
Gumiabroncs festő filctoll – vízálló filctoll
2 490 Ft
ÚJ

Gumiabroncs festő filctoll – vízálló filctoll

Raktáron   (17 db)
2 490 Ft
Részletek

 • pipa
  Dobd fel az abroncsodat egyedi szövegekkel!


  pipa
  Ne csak a felnid, hanem a rajt lévő gumi is legyen menő!


  pipa
  Szakítsd a hétköznapi megjelenéssel, légy formabontó!


  pipa
  Légy te az, akinek a kocsijára felfigyelnek az emberek!


  pipa
  Az írásaidnak, csak a képzeleted szabhat határt!
  Te is az autód megszállottja vagy?  Akkor gondolom, órákon keresztül tudsz beszélni róla, valamint igyekszel minden széppel és jóval felszerelni, hogy tökéletes legyen. Tökéletes felnivel, fényezéssel, valamint még két autótuninggal is, persze a legális keretek között. 
  Azonban, hiába van a legfényesebb felni az autódon, valamint hiába csillog az autód a friss polírozás után úgy érzed, hogy valami hiányzik. Valami nem az igazi.  A felni és a karosszéria között lévő gumi ront az összképen. 
  Viszont, most ezt hátrány, könnyedén az egyik legnagyobb erőségeddé varázsolhatod. A kütyüvel könnyedén feldobhatod az broncsodat, ráadásul, úgy ahogy csak TE akarod. Csak a képzeleted szabhat határt. 
  Van egy gyakran hangoztatott mondásod? Ne tarsd magadba. Kürtöld szét a nagyvilágba, az abroncsodon keresztül! Turbózd fel a gumid egyedi szállóigéiddel, szövegekkel, amelyek rád jellemzőek.  Akár márkajelzésekkel, és különböző logókkal.  Írd tele velük a gumit! 


  Fejezd ki így a személyiségedet. Tüntesd fel őket a kocsid abroncsára. Tudja meg mindenki, hogy TE mennyire vagy!  
  Hidd el, elképesztő módon javítani fogja az autód megjelenésén. Garantáltan felfognak rá figyelni az emberek, aztán pedig a válladat fogják veregetni, hogy „Ez igen”
  Hasznos tudnivalók:  Mielőtt elkezdenéd az alkotást ne felejtkezz meg a megfelelő felkészülésről sem.  Hiszen csak így lehet tökéletes remekművet alkotni. 
  Az első lépésként, tisztítsd meg a festendő felületet minden nemű szennyeződéstől.  Ezt követően rázd fel a kütyüt, majd nyomd le a hegyét párszor, addig ameddig állandó festéknyomot nem hagy maga után. Az előkészületek folyamán javasolt egy tesztlapot használni.  Ha ezekkel kész vagy, kezdheted is az alkotást. Csak a képzeleted szabhat határt. Dobd fel az abroncsod a legmenőbb, legegyedibb szövegekkel, és légy az utak királya!   A Gumiabroncs festő filctoll – vízálló filctoll tulajdonságai:
  • - Színe: Fehér


  • - Alkalmazható gumin, fémen, fán, műanyagon, üvegen, papíron.


  • - Tilos elégetni még akkor is, ha üresek!


  • - Mérete:14.3 x 1.4 cm


  • - Vízálló

  Mit rejt a termék doboza?

  • - 1db Gumiabroncs festő vízálló filctollat


Adatok
Gyártói Cikkszám
H-OSX-719
Cikkszám
H-OSX-719
Hasonló termékek