Kérdésed van? Hívd ügyfélszolgálatunkat a +36 20 550 0848-as telefonszámon!

EA-020
GPS, tablet és telefontartó autóba
4 490 Ft
ÚJ

GPS, tablet és telefontartó autóba

Raktáron   (6 db)
4 490 Ft
Részletek
 • pipa

  Kompatibilis minden telefonnal, tablettel és GPS-szel.  pipa

  Jól látható, mégsem zavaró helyre rakhatod eszközeidet az autódban.

  pipa

  Készülékeid maximálisan biztonságban lesznek.

  A volán mögé ülve rögvest keresed a telefonod optimális helyét?
  Fontos, hogy biztonságban és kézközelben legyen okoseszközöd, miközben a vezetésben sem akadályoz?  Elsőre lehetetlennek hangzik, de nem a KütyüBazárnak!  Csapatunk megkereste azt a terméket, amely valóra váltja a telefontartókkal kapcsolatos elképzeléseidet.
  Nem igényel telepítést!  Valószínűleg Te is óvod autód belső szépségét, így nem szívesen szerelnél vagy ragasztanál fel egy szerkezetet a műszerfaladra. Azonban ennél a tartónál nem is kell! Csak annyi a dolgod, hogy a számodra optimális helyre rakod a kütyüt, és az a tökéletes minőségű tapadás és csúszásgátló tulajdonságának hála a helyén is marad.
  Univerzális!  Legyen szó mobiltelefonról, tabletről vagy hagyományos GPS-ről, nem szükséges újabb és újabb tartókat vásárolnod, hiszen ez az egy kütyü használható az összeshez.
  Biztonságos!  Talán ez a legfontosabb kritérium egy telefontartóval szemben.  Azonban a tartó ebben is erősködik, mivel a belehelyezett eszközöket maximálisan biztonságosan tartja.  Tulajdonságok:  Mére: 20 x 14.6 cm  Anyag: szilikon + műanyag  Csúszásgátló
  Mit rejt a termék doboza?  1 db Univerzális telefontartóAdatok
Gyártói Cikkszám
EA-020
Cikkszám
EA-020
Hasonló termékek