Kérdésed van? Hívd ügyfélszolgálatunkat a +36 20 550 0848-as telefonszámon!

VHO-247
Fordítógép, tolmácsgép, hangfordító
39 990 Ft
ÚJ

Fordítógép, tolmácsgép, hangfordító

Raktáron   (17 db)
39 990 Ft
Részletek
pipa Több, mint 30 nyelven kommunikálhatsz valós időben.


 


pipa Hasznát veheted utazáshoz, munkához, tanuláshoz vagy ismerkedéshez.

pipa Hordozható kivitelezés.

Előfordult már veled is, hogy azért nem mertél egyes országokba ellátogatni, mert nem tudsz magabiztosan kommunikálni az adott nyelven?


Neked sincs kedved kézzel-lábbal kalimpálni vagy percekig böngészni a kézi szótárt, hogy megkérdezz egy helyi lakost, merre kell menned?


Akkor vedd elő a bakancslistád vagy idézd fel azt a helyet, ahova mindig is el szerettél volna jutni, mert a nyelv többé nem lesz akadály!


Ez a fordítógép egy olyan kézi készülék, ami azonnal lefordítja neked az idegen szavakat és hangosan lejátssza, amit visszamondasz. Ezzel a technikával nem fogsz kínosan toporogni az idegenek előtt, ha megszólítanak vagy te állítod le őket, hogy beszélgess velük. A kis diktafon formájú tolmácsgép gördülékenyebbé teszi a kommunikációt és könnyen meg tudod értetni magad a helyiekkel.


Több, mint 30 nyelven tud fordítani, vagyis a világ legtöbb országában boldogulni fogsz vele.


Hasznos tudnivalók:


A hangfordítóba szöveget is írhatsz, amit hangosan fordít a készülék vagy beszélhetsz is bele, amit felvesz a telefonod és a fordító az adott nyelven visszamondja a mondataidat.


A kézi fordító készüléked mindenhova magaddal tudod vinni, mert olyan apró, hogy egy ingzsebben elfér. Akkumulátorát USB-n keresztül könnyen feltöltheted, a kábelt pedig egy kézi táskába, egy hátizsák zsebébe is elrakhatod. Akár 4 napon keresztül is készenlétben lehet a készülék az akkumulátornak köszönhetően. 2 óra töltés után 5-7 órán át működtetheted egyfolytában. Töltöttségi szintjét mindig ellenőrizheted telefonod képernyőjén.


Használatához le kell töltened egy applikációt, mert bluetooth-on keresztül kommunikál a telefonoddal. Az applikáción tudod kiválasztani a nyelvet és a szövegfordítót működtetni. 


A következő nyelveken tudsz kommunikálni a fordítóval:


magyar, francia, német, francia (kanadai), spanyol, spanyol (mexikói), angol (kínai), angol (angliai), angol (amerikai), angol (ausztrál), angol (indiai), olasz, holland, görög, portugál, portugál (brazil), orosz, arab (egyiptomi), arab (szaud-arábiai), arab (nemzetközi), román, svéd, cseh, finn, dán, lengyel, egyszerűsített kínai, kantoni, sichuan dialektus, tradicionális kínai,  koreai, japán, thai
A Fordítógép, tolmácsgép, hangfordító tulajdonságai:


Méret: 123 x 36 x 12 mm


Vezeték nélküli: 2.4 G


Bluetooth-on keresztül kommunikál a telefonnal


Működési hatótáv: 10 m


Hangfelismerési távolság: 2 m


Újratölthető akkumulátor: 3.7V 750 mA


Több, mint 30 nyelvet képes felismerni és fordítani


Kétoldalú, valós fordító


iOS és Android telefonokkal is kompatibilis


Apró, kézben hordozható darab


Használatához internetkapcsolat szükséges


Mit rejt a termék doboza?


1 db Fordítógép, tolmácsgép, hangfordító


1 db USB töltő kábel
Adatok
Gyártó
SchenopolKft.
Gyártói Cikkszám
VHO-247
Címkék
cimke
Cikkszám
VHO-247
Tömeg
123 kg/db
Hasonló termékek