Kérdésed van? Hívd ügyfélszolgálatunkat a +36 20 550 0848-as telefonszámon!

GLO-57090
Ereszcsatorna háló, esőcsatorna háló, lombfogó háló
2 490 Ft
ÚJ

Ereszcsatorna háló, esőcsatorna háló, lombfogó háló

Raktáron   (446 db)
2 490 Ft
Részletek • pipa

  Hosszú távon megelőzheted a csatorna eldugulását.  pipa

  A szerves anyagok bomlásának kellemetlen szagától örökre megszabadulhatsz.  pipa

  Anélkül marad tiszta az eresz, hogy időnként létrára kelljen másznod letakarítani a lehullt faleveleket.

  Sok bosszúságot okoz minden ősszel az ereszcsatorna tisztán tartása?  Előzd meg a probléma forrását az Ereszcsatorna hálóval!  Minden ősszel előáll a probléma, hogy a falevél belehullik a csatornába és eltömíti azt. Nem megfelelő vízelvezetésének köszönhetően a víz átbukik az ereszen és a homlokzaton végig folyva egyéb károkat okozhat. Nem is beszélve a kellemetlen szagoktól, amelyek a csatornába hullott szerves anyagok bomlásából származik.
  Hasznos tudnivalók:  A háló felhelyezése rendkívül egyszerű, ugyanis könnyen méretre szabható és összeilleszthető. Bármilyen csatornatípushoz használhatod és éveken keresztül megfelelő védelmet biztosít.  A levelek fennakadnak a lombfogó háló tetején, így nem kerülnek a csatornába, amiket aztán a szél a felszínről könnyedén el tud fújni. Mindemellett meggátolja a hó felduzzadását is, ezáltal a jégcsapok képződését.  Megjelenése diszkrét, alulról nézve alig látható.
  Az Ereszcsatorna háló, esőcsatorna háló tulajdonságai:  Méret: 6 m x 15 cm  Anyag: műanyag  Időjárásálló  Törésbiztos  Méretre szabható
  Mit rejt a termék doboza?  1 db Ereszcsatorna háló, esőcsatorna háló, lombfogó háló  15 db Rögzítő kampó

Adatok
Gyártói Cikkszám
GLO-57090
Cikkszám
GLO-57090
Hasonló termékek