Kérdésed van? Hívd ügyfélszolgálatunkat a +36 20 550 0848-as telefonszámon!

I-AGO-222-01
Elektromos rovarcsapda, szúnyogirtó lámpa - Fehér
5 490 Ft
ÚJ

Elektromos rovarcsapda, szúnyogirtó lámpa - Fehér

Raktáron   (2 db)
5 490 Ft
Részletek • pipa
  Nyugodt alvás szúnyogcsípések nélkül.


  pipa
  Tökéletes védelem a vérszívók serege ellen.


  pipa
   Szellőztess bátran csípős következmények nélkül.


  pipa
   A hagyományos eszközökkel ellentétben a kütyü nem tartalmaz mérgező és ártalmas anyagokat.

  Szellőztetni szeretnél, de félsz a szúnyogok seregétől?
  Nincs egy nyugodt éjszakád csípések és hangos zümmögések nélkül?  Ebből elég!  Mind ismerjük azt az érzést, amikor egy hosszú és fárasztó nap után végre álomra hajtanánk a fejünket, de a vérszívók folyton döngicsélnek körülöttünk, így esélyt sem adnak az elalvásra.  Azonban van megoldás! Használd Te is az Elektromos rovarcsapdát, amelynek hála örökre búcsút inthetsz a szúnyogok éjjeli támadásának.  A termék garantáltan távol fogja tartani tőled a szúnyogokat, ugyanis magához vonzza a kártevőket és fogságba is ejti őket.  A szúnyogírtó lámpa nem tartalmaz veszélyes vagy mérgező anyagokat, így nem kell attól tartanod, hogy valami kártékony anyagot lélegzel be működése közben, ahogy az a hagyományos irtók esetén előfordulhat.  Ráadásul a letisztult megjelenése és a kellemes LED fénye modern, dizájnos külsőt eredményez a rovarcsapdának.
  Használata 4 egyszerű lépésből áll:  1. A készülék USB-s tápkábelét áramforráshoz kell csatlakoztatni, ezután pedig bekapcsolni.  2. Miután minden más fényt leoltottál a helyiségben, az Elektromos szúnyogirtó lámpa fénye oda fogja vonzani a kicsi méretű, de annál idegesítőbb légi teremtményeket.  3. A beépített ventilátornak köszönhetően a szúnyogoknak nem lesz menekvésük, ugyanis beszippantja őket a kütyü, és a készülék alján található tárolóban rekednek.  4. A tároló doboz könnyen eltávolítható, és egy száraz ronggyal vagy ecsettel könnyedén kitakarítható.
  Az Elektromos rovarcsapda, szúnyogirtó lámpa tulajdonságai:  Méret: kb. 12.5 x 12.5 x 19 cm  Anyag: fém és műanyag  Súly: kb. 0.27 kg  Áramellátás: DC 5 V  Teljesítmény: 3 W  Zajszint: kb. 35 dB  Kibocsájtott fény hullámhossz: 360-400 nm  Maximális területi lefedettség: max. 60 négyzetméter (beltér)
  Mit rejt a termék doboza?  1 db Elektromos rovarcsapda, szúnyogirtó lámpa


Adatok
Gyártó
LakatosIstvánE.V.
Gyártói Cikkszám
I-AGO-222-01
Címkék
cimke
Cikkszám
I-AGO-222-01
Hasonló termékek