Kérdésed van? Hívd ügyfélszolgálatunkat a +36 20 550 0848-as telefonszámon!

ON-005
Digitális akasztós zsebmérleg halmérleg piaci mérleg bőröndmérleg 20g-40Kg
3 190 Ft
ÚJ

Digitális akasztós zsebmérleg halmérleg piaci mérleg bőröndmérleg 20g-40Kg

Raktáron   (7 db)
3 190 Ft
Részletek
 • 40 kilogrammig bármit lemérhetsz a segítségével.
  Négy mértékegységben is ellenőrizheted az értékeket.
  Apró méretének hála bárhová magaddal viheted.
   
  Szeretnéd egyszerűen és gyorsan megmérni a napi fogást vagy leellenőrizni utazás előtt, hogy a bőröndjeid súlya nem lépi-e át a megengedett korlátot? Ezzel a digitális zsebmérleggel ezt könnyedén megteheted!
  Az életben rengeteg helyzet adódhat, amikor szükséged lehet egy pontos mérlegre, amivel meghatározhatod bizonyos dolgok súlyát – legyen az egy néhány dekagrammos hal vagy egy 40 kilogrammot megközelítő bőrönd. Ha valami igazán hasznos dolgot keresel a mindennapokra, akkor ez a te terméked!
  A kütyün három gomb található: a „power” gombbal be- és kikapcsolhatod, a „unit” billentyű megnyomásával könnyedén kiválaszthatod, hogy milyen mértékegységet szeretnél használni, a „tare” gomb segítségével pedig bármikor lenullázhatod a készüléket. (Ez a funkció olyankor hasznos, ha például egy vödör almát szeretnél megmérni, de csak a gyümölcsök súlyára vagy kíváncsi. Ilyenkor annyit kell tenned, hogy felakasztod a mérlegre a vödröt, leméred, majd megnyomod a tare gombot. A mérleg ezután figyelmen kívül hagyja a vödör súlyát, és már csak a később belekerülő gyümölcsöket fogja mérni.) Ha bizonyos ideig nem használod a szerkezetet, automatikusan ki fog kapcsolni.

 • Hasznos tudnivalók:
  A szerkezet mérésre szolgáló akasztóját használat után visszapattinthatod a kütyü hátoldalára, így nem kell attól tartanod, hogy a kampó megvág vagy kiszakít valamit, amikor nem használod. Bárhová magaddal viheted, ugyanis kompakt méretének hála akár a zsebedben is elfér.

  Az akasztós zsebmérleg tulajdonságai:

  - 10 grammtól 40 kilogrammig képes mérni.
  - Választható mértékegységek: kg, lb, oz, jin.
  - Használat nélkül automatikusan kikapcsol.
  - 2db 1,5V AAA elemmel működik. (nem tartozéka a csomagnak)
  Mit rejt a termék doboza?
  1 darab digitális, akasztós zsebmérleg.
   
   
Adatok
Gyártó
SchenopolKft.
Gyártói Cikkszám
ON-005
Címkék
cimke
Cikkszám
ON-005
Tömeg
100 kg/db
Hasonló termékek