Kérdésed van? Hívd ügyfélszolgálatunkat a +36 20 550 0848-as telefonszámon!

I-CRT-341-01
Csomag rögzítő tálca csomagtartóba Kicsi
6 890 Ft
ÚJ

Csomag rögzítő tálca csomagtartóba Kicsi

Raktáron   (2 db)
6 890 Ft
Részletek
 • A gondtalan bevásárlás csak TE RÁD vár!
  Ne engedd, hogy a megvásárolt termékek össze- vissza guruljanak csomagtartóban!
  Szállítsd még a legmacerásabb árucikkeket is biztos keretek között!
  Felejtsd el a kiboruló táskákat és  a rendezetlen csomagtartót! !
  Tökéletes megoldás  a gondtalan szállításra!
  Gondolom te is ismered azt az érzést, amikor hazaértél a hétvégi nagybevásárlásról és a megvett termékek össze - vissza vártak rád az autód csomagtartójába. Pedig, az elindulás előtt DIREKT hosszú percekig gondosan rendezgetted őket a legjobb pozícióba, hogy ne történjen így. DE mégis minden egyes alkalommal ez a látvány fogad, amikor hazaérve kinyitod a csomagtartót!
  A szatyrokból, a táskákból kiborultak a vásárolt apróbb termékek, rosszabb esetben még a védőcsomagolás is sérült, valamint kiborult a csomagtartód kárpitjára! De, még ha nem is valósult meg a legrosszabb forgatókönyv, akkor is ez a rendetlenség komoly fejfájást képes okozni nekünk! Ismét össze kell szednünk a vásárolt termékeket és újra bele kell helyeznünk ezeket a táskákba!
  Azonban! Ez a probléma egy új és innovatív kütyüvel könnyedén megszüntethető! A Csomag rögzítő tálcát pont ezen kényelmetlenségre fejlesztették ki. Képzeld el, végre megvalósulna az az „álom”, hogy amikor hazaérve kinyitod az autód csomagtartóját, mindent ugyanott találsz, mint amikor elindultál!
  Megszűnnének a kipakolással járó fejfájások, az ismételt pakolások, valamint a vezetés közben idegesség is. Mától, nem kell aggódnod, hogy elgurulnak a csomagtartóban lévő dolgaid. Továbbá minden egyes élesebb kanyar, vagy egy esetleges hirtelen fékezést követően az a gondolat férkőzik be az agyadba, hogy most biztosan káosz lett az autód hátuljában!
  A kütyüvel gyerekjáték lesz, azon termékek szállítása is, amely korábban a lehetetlen kategóriába tartoztak! Például a virágok! Mind tudjuk, hogy a növényeknek a szállítása mindig is két emberes munka volt. Egy valakinek mindig tartani kellett az utazás közben. Különben biztos, hogy felborult volna és így a virág megsérült volna, továbbá a kiboruló föld beborított volna az autód belterét! DE! Mostantól a kütyüvel kényelmesen szállíthatod még a legmakacsabb terméket is, Ráadásul probléma és zökkenőmentesen!
  Hasznos tudnivalók:
  A kütyüt erősített, kemény és strapabíró műanyagból készítették, amely képes 15 kilógrammig megtartani a csomagtartóban lévő dolgaidat. Könnyen rögzíthető, beállítható és eltávolítható. Szuperül tapad a csomagtartó szőnyegén az erős tépőzáras szalagok segítségével. Mostantól nem fognak a csomagjaid elborulni, megsérülni. Soha többé nem kell plusz munkát végezned, és elfelejtheted az ezzel együtt járó fejfáját is! Rögzítsd ezzel a tálcával a csomagtartóban lévő kütyüket a kényelmesebb és könnyebb bevásárolásért!
  A Csomag rögzítő tálca tulajdonságai:
  • - Választható méret!
  • - Kicsi kütyü mérete: 9 cm x 14 cm x 11,5 cm
  • - Nagy kütyü mérete: 19 cm x 14 cm x 45,8 cm
  • - Teherbírása: 15 kg
  • - Anyaga: erősített műanyag
  • -  Rögzítése: Erős tépőzár csíkok
  Mit rejt a termék doboza?
  • - 1 db Csomag rögzítő tálcát az autód csomagtartójába
Adatok
Gyártó
LakatosIstvánE.V.
Gyártói Cikkszám
I-CRT-341-01
Címkék
cimke
Cikkszám
I-CRT-341-01
Hasonló termékek