Kérdésed van? Hívd ügyfélszolgálatunkat a +36 20 550 0848-as telefonszámon!

VHO-126
Copfkészítő hurok
1 990 Ft
ÚJ

Copfkészítő hurok

Raktáron   (19 db)
1 990 Ft
Részletek • pipa

  Mostantól Te lehetsz saját magad mesterfodrásza!

  pipa

  Gyors és divatos hajviseletek elkészítését teszi lehetővé.

  pipa

  A hurok használata gyerekjáték.

  Ámulva nézed mások hajkölteményeit?
  Azonban reggelente Neked nincs időd órákat bíbelődni a frizuráddal?  Ez könnyedén megváltozhat!  Nem kell ezentúl sem időtlen ideig a tükör előtt tollászkodnod vagy minden nap egy hajszobrászt fogadnod. Innentől kezdve villámgyorsan és pofonegyszerűen készítheted el otthonodban az eddig csak hőn áhított hajkoronákat.  Ez hogyan lehetséges? Csak figyelj!
  A KütyüBazár csapata gondolt a nőkre, és ennek apropóján most egy olyan termékkel kopogtat az ajtódon, amellyel útját szabja a snassz hajviseletnek.  A Copfkészítő hurokkal extra kézügyesség nélkül készítheted el frizurádat, legyen szó akár egy elegáns copfról vagy egy mutatós hajkoronáról.  A nagyobb eszköz segítségével egész copfok áthúzására lehetsz képes, míg a kisebbet használva inkább apróbb tincsekkel tudsz könnyedén bánni.


  Alkalmazásuk rendkívül egyszerű.  Csak szúrd bele a hajadba az adott hurok egyenes végét az összekötött hajrész fölött, majd húzd át rajta a copfodat vagy tincsedet. Ezután az egyenes részénél fogva húzd ki a hajadból a kelléket, és már kész is vagy!  Ha első olvasásra kicsit bonyolultan hangzott, ne ijedj meg!
  Mutatjuk vizuálisan is:


  Tulajdonságok:  Anyag: műanyag  Nagyobb mérete: 19 cm  Kisebb mérete: 14 cm
  Mit rejt a termék doboza?  2 db Copfkészítő hurok


Adatok
Gyártó
SchenopolKft.
Gyártói Cikkszám
VHO-126
Címkék
cimke
Cikkszám
VHO-126
Tömeg
8 kg/db
Hasonló termékek