Kérdésed van? Hívd ügyfélszolgálatunkat a +36 20 550 0848-as telefonszámon!

IPM-012
Autós telefontartó szellőzőrácsra
1 490 Ft
ÚJ

Autós telefontartó szellőzőrácsra

Raktáron   (19 db)
1 490 Ft
Részletek
 • pipa

  Legyen mindig elérhető közelségben a telefonod anélkül,
         hogy zavarna vezetés közben!  pipa

   Stabil és biztos helyen tudhatod mobilodat.  pipa

   Egyszerűen és gyorsan telepítheted bármilyen szellőzőrácsra.


  pipa
   180°-ban forgatható fejjel rendelkezik.  Biztonságban és kézközelben szeretnéd tudni telefonodat az autód utasterében is?
  Azonban fontos szempont, hogy a mobilod ne takarja ki a látótered?  Nehéz feladat, hisz nem könnyű egy olyan terméket találni, amely minderre megoldást nyújtana. Talán még a KütyüBazár csapatának is feladná a leckét eme kérdéskör megválaszolása, ha nem ismernék az Autós telefontartót.
  Ugyanis ez a kütyü sorra pipálja ki a mobiltartókkal szembeni követelmények listáját.  Nem zavaró. Biztonságos. Stabil. 180°-ban forgatható. Folytassuk?  Hosszan írhatnánk a termékről, hiszen kifogyhatatlan a termék pozitív tulajdonságainak tárháza, de talán, ami még érdekelhet eme remek eszköz kapcsán, az a rögzítése.  Mégis hogyan szerelhető fel a kocsid szellőzőrácsára?  Egyszerű. A tartó úgy lett kialakítva, hogy egy strapabíró csíptető résszel rendelkezik. Ennek a komponensének hála pedig könnyedén, egy mozdulattal telepítheted az autód szellőzőrácsára.
  A kütyü védelmezni fogja szereted telefonodat a legrögösebb utakon is!

  Az Autós telefontartó tulajdonságai:  Ultra könnyű kialakítása van.  A legideálisabb helyen van, mivel miközben navigálsz vagy zenét hallgatsz, hűtöd is telefonod.  Felszerelése gyerekjáték, nincs szükség semmilyen plusz szerszámra.  Kompatibilis 55-58 mm széles telefonokkal.
  Mit rejt a termék doboza?  1 db Autós telefontartó szellőzőrácsra
  Vásárlóink véleménye:
Adatok
Gyártói Cikkszám
IPM-012
Cikkszám
IPM-012
Hasonló termékek