Kérdésed van? Hívd ügyfélszolgálatunkat a +36 20 550 0848-as telefonszámon!

EA-031
Autós napellenző és fényszűrő, látássegítő autóba (nappali és éjszakai)
2 990 Ft
ÚJ

Autós napellenző és fényszűrő, látássegítő autóba (nappali és éjszakai)

Raktáron   (21 db)
2 990 Ft
Részletek
 • pipa

  Segít, hogy jobban láss vezetés közben éjszaka és nappal is.  pipa

  Biztonságosabban vezethetsz vele, teljesen az útra összpontosíthatsz.  pipa

  Egyszerűen felcsíptetheted a napellenzőre.


  pipa
  Ideális megoldás, ha nem szeretsz napszemüveget hordani vezetés közben vagy szemüveges vagy.  Vezetés közben Téged is irritál a vakító fényáradat?  Nincs is zavaróbb a sofőrök számára, mint éjszaka a kocsik fényszórói és a közúti lámpák, nappal pedig a napsütés, illetve a hóról visszaverődő fény. Hiába az autókba beépített napellenzők, gyakran csak rontanak a látásviszonyokon és kitakarják a kilátást.
  Helyettük próbáld ki inkább Te is ezt a Látástsegítő plexit, amellyel kellemesebb lesz szembenézni a fényekkel nappali és éjszakai vezetés során is!
  Hasznos tudnivalók:  A beépített napellenzőre egyszerűen felszerelheted a terméket, hiszen telepítése nem igényel sok időt vagy szerszámot.  Vezetés közben könnyedén lehajthatod azt a plexit, amelyikre éppen szükséged van. A sötétítő lap a túl sok fényt szűri, a sárga pedig az éjjeli vezetést könnyíti meg és teszi biztonságossá.  Ha pedig nem szeretsz napszemüveget viselni, vagy szemüveges vagy, akkor ezt a kütyüt mindenképp Neked találták ki. Alkalmazásával elfelejtheted a napszemüveg okozta fejfájást, hiszen az Autós napellenző és fényszűrő tökéletesen helyettesíti azt.  Az Autós napellenző és fényszűrő, látássegítő tulajdonságai:  Méret: 110 × 320 mm  A sötétítő lap a nappali vezetést könnyíti meg.  A sárga lap az éjszakai vezetést könnyíti meg.
  Mit rejt a termék doboza?  1 db Autós napellenző és fényszűré, látássegítő autóba (nappali és éjszakai)

Adatok
Gyártó
SchenopolKft.
Gyártói Cikkszám
EA-031
Címkék
cimke
Cikkszám
EA-031
Tömeg
268 kg/db
Hasonló termékek