Kérdésed van? Hívd ügyfélszolgálatunkat a +36 20 550 0848-as telefonszámon!

VHO-266
Automata italadagoló flakonokhoz
2 490 Ft
ÚJ

Automata italadagoló flakonokhoz

Raktáron   (11 db)
2 490 Ft
Részletek

 • pipa

  Egyszerűen megtöltheted a poharad anélkül, hogy felemelnéd a flakont.  pipa

  Nem öntöd félre, nem esik ki a kezedből a nehéz üveg, mert egy
  gombnyomásra folyik belőle az italod.  pipa

  Könnyen kinyerheted vele a tejet a reggeli műzlihez vagy a kedvenc szomjoltódat.
 • Nagy kiszerelésben szoktad vásárolni a vizet, tejet vagy gyömölcsleveket? Ezentúl meg sem kell emelned az üveget, hogy teletöltsd a poharad!
  Már egy literes vizespalackot is elég két kézzel megdönteni, hogy kinyerj belőle egy pohárnyit, nemhogy egy 5 litereset. Valahogy egyszerűbb is hazacipelni 1-2 nagyobb flakon vizet, mint egy egész zsugorral (aminek olykor fogása sincs). Inni viszont már kevésbé praktikus belőle. Az automata italadagoló viszont olyan egyszerűvé teheti neked, mint amilyen könnyű a Mekiben megtölteni a poharad.  A flakon tetejére csak ráhelyezed a szilikon csatlakozású adagolófejet és már jön is a frissítő nedü belőle. A súlyos üveget egyébként is nehéz kézben tartani, pláne egy gyereknek, aki talán meg sem tudja emelni. Az automata italadagolóval viszont a kicsik is ihatnak egyedül vagy tölthetik meg reggeli műzlis táljukat tejjel, amikor csak szeretnék.  Az elektromos italadagoló hamar a család barátja lesz, mert mindenki számára megkönnyíti a kedvenc italok elfogyasztását!

  Hasznos tudnivalók:
  Az adagoló szilikon csatlakozása könnyen illeszkedik a legtöbb flakon és üveg tetejére. Alkalmas szénsavmentes víz, üdítők, gyümölcslevek, tej adagolására. Nem használhatod szénsavas, 40% vagy a feletti alkoholos italok, gyümölcspép, gyökérsör esetében.  Tisztítása: önts ecetet vagy szódabikarbónát egy negyed vagy fél flakon vízbe, majd tedd rá az adagolót és nyomd át rajta ezt a vízmenyiséget. Ezután meleg vízzel újra öblítsd át, majd hagy kiszáradni. Ez akkor fontos, ha egy tejes vagy gyömölcsleves adagolás után vizhez szeretnéd használni. • Az automata italadagoló tulajdonságai:

  • Szifon mérete: 30 cm


  • Anyaga: műanyag és szilikon


  • 2 db AAA elemmel kap energiát (nem tartozék)


  • Az adagoló nyelve kék vagy fehér színű lehet.


  • Illeszkedik a legtöbb nagy vagy közepes méretű flakonhoz.  Mit rejt a termék doboza?

  • 1 db Automata italadagoló flakonhoz


Adatok
Gyártói Cikkszám
VHO-266
Cikkszám
VHO-266
Hasonló termékek