Kérdésed van? Hívd ügyfélszolgálatunkat a +36 20 550 0848-as telefonszámon!

H-OTO-814
Állítható méretű tortaszeletelő – tortavágó
2 490 Ft
ÚJ

Állítható méretű tortaszeletelő – tortavágó

Raktáron   (2 db)
2 490 Ft
Részletek • Nagyobb ünnepek, mint születésnap, esküvő vagy ballagás során mindig előkerül egy torta, amely kecsegtetően virít az asztal közepén.  Na de ki olyan bátor, hogy magára vállalja az ínycsiklandó desszert felszeletelését?  Általában az ünnepeltnek kell megküzdenie ezzel a macerás feladattal. Ha azonban ez éppenséggel Te vagy, bizonyára Neked is legördül néhány izzadságcsepp a homlokodon, mire az utolsó szeletet is kiosztod. Ugyanis nemcsak arra kell ügyelned, hogy egyenlő darabokat szelj a tortából, de vigyáznod is kell az egyes darabokra is, hogy szét ne hulljon míg átrakod azt egy másik tányérra.  Ha már ezt olvasva is megizzaszt a feladat, akkor biztosan Te is szívesen könnyítenéd meg ezt a hálátlan tevékenyéget.
  A KütyüBazár pedig szívesen segít Neked ebben, hogy többé ne okozzon gondot a tortaszelés!  Hogyan?  Úgy, hogy van egy olyan terméke, amellyel egyszerűen és könnyedén vághatsz azonos méretű szeleteket anélkül, hogy közben darabokra esne a finomság. Ez pedig nem más, mint a Tortaszelet-vágó eszköz.
  Használata rendkívül egyszerű, csak a torta felé kell helyezned és lefelé nyomnod.  Felejtsd el a trükköket és praktikákat, amelyek csak megnehezítették eddig a sütemények felszeletelését! Ennek az eszköznek hála biztos lehetsz, hogy ilyen gyorsan és ilyen szépen még soha nem szeleteltél fel egyetlen egy tortát sem!
  Szerezd be Te is, hogy ezentúl csak a torta ízére kelljen koncentrálnod!
  Tulajdonságai:  Anyag: műanyag  Méret: 16x 10x 9.5cm
  Mit rejt a termék doboza?  1 db Tortavágó
Adatok
Gyártó
LakatosIstvánE.V.
Gyártói Cikkszám
H-OTO-814
Címkék
cimke
Cikkszám
H-OTO-814
Hasonló termékek