Kérdésed van? Hívd ügyfélszolgálatunkat a +36 20 550 0848-as telefonszámon!

H-NAR-001
Állatriasztó, rágcsáló riasztó (napelemes)
7 290 Ft
ÚJ

Állatriasztó, rágcsáló riasztó (napelemes)

Raktáron   (35 db)
7 290 Ft
Részletek • pipa

  Hatékony védelmet nyújt a kertedben kóboroló állatok ellen.  pipa

  Egyszerűen összeszerelhető és üzembehelyezhető.  pipa

  Napelemes kialakítású.

  Téged is nyugtalanítanak a kertedben, udvarodon, esetleg termőföldeden bóklászó idegen állatok?
  Szeretnéd megvédeni területedet?  Ez a Napelemes állatriasztó megoldást jelenthet a problémádra. A termék hatékony kutyák, macskák, rókák, szarvasok, egerek, borzok, mókusok és egyéb állatok esetében.
  Tartsd távol az illetéktelen behatolókat békés eszközzel!
  Hasznos tudnivalók:  Telepítése rendkívül egyszerű, csak illeszd egymásba az állatriasztó állványnak a darabjait, majd összeszerelés után szúrd le a földbe, és hagyd, hogy az elemek feltöltődjenek!  A készülékben PIR szenzor található, amely mozgás hatására aktiválja az ultrahangot kibocsátó hangszórót. Az ultrahangot az emberi fül nem érzékeli, a leggyakrabban felbukkanó kártevő állatokat azonban elriasztja. Ha a szenzor mozgást érzékel, a LED villogni kezd és a készülék 15 másodpercig ultrahangot bocsát ki. Ezután az állatriasztó visszaáll készenléti módba.
  Az optimális működéshez a következőket érdemes betartanod:  Az kütyü fejét nagyjából 25 cm-es magasságban helyezd el!  A riasztót tartsd folyamatosan bekapcsolt állapotban!  A készüléket ne merítsd vízbe és ne takard le a passzív infravörös szenzorját!  A riasztó tisztítását langyos, szappanos vízbe mártott puha kendővel ajánlatos végezni. A takarításhoz ne használj erős vegyszereket vagy maró hatású tisztítószereket.
  Az Állatriasztó, rágcsáló riasztó tulajdonságai:  PIR szenzor (passzív infravörös szenzor)  Méret: 36.9 x 14.5 x 9.5 cm  Mozgásérzékelés 9-14 m-es körzetben  Energiaforrás: Napenergia (a napfény feltölti a beépített akkumulátort)  Energiafogyasztás: stanby üzemmódban - 0,8 mAh; működés közben - 15 mAh  Ultrahang frekvencia: 18 - 40 KHz  Hatósugár: kb. 225 négyzetméter  Éjszaka is működik 
  Mit rejt a termék doboza?  1 db Állatriasztó, rágcsáló riasztó (napelemes)

Adatok
Gyártó
LakatosIstvánE.V.
Gyártói Cikkszám
H-NAR-001
Címkék
cimke
Cikkszám
H-NAR-001
Tömeg
314 kg/db
Hasonló termékek