Kérdésed van? Hívd ügyfélszolgálatunkat a +36 20 550 0848-as telefonszámon!

VHO-209
Akupresszúrás szőnyeg, talpmasszírozó szőnyeg, taposószőnyeg
7 490 Ft
ÚJ

Akupresszúrás szőnyeg, talpmasszírozó szőnyeg, taposószőnyeg

Raktáron   (3 db)
7 490 Ft
Részletek • pipa

  Frissítsd fel tested és közérzeted egy sétával!  pipa

  Stimulálja talpad reflexológiai pontjait.  pipa

  Akár rá is feküdhetsz, így más akupresszúrás pontokat is nyomás alá helyezhetsz.

  Hosszúra nyúlnak a napjaid?
  Gyakran érzed magad stresszesnek, fáradtnak?
  Kisebb egészségügyi panaszokkal küzdesz?  Akkor használd Te is az Akupresszúrás szőnyeget és vedd az irányt az egészséges élet felé!  A talpmasszírozó szőnyegen végig sétálva szó szerint az egészség felé vezet az utad, ugyanis a kellemes séta alatt különböző domborulatok fogják stimulálni a  talpad reflexológiai pontjait.  Egy kemény munkanap, a sok állás vagy rohangálás után jól fog esni 15 perc séta ezen a taposószőnyegen, hogy kellően ellazulhass és újra élettel telve indulj neki a következő napodnak.
  Hasznos tudnivalók:  A műanyag domborulatok masszívak, bírják a terhelést, ezért nem kell tartanod tőle, hogy hamar tönkremegy a termék.  TIPP: a talptérképen meg tudod nézni, mely pontokon, mire lesz kedvező hatással a talpmasszázs.  Ráadásul nemcsak sétálgathatsz rajta, de akár rá is feküdhetsz, ugyanis a masszázsszőnyegen való rendszeres fekvés stimulálja a gerinctengely izmainak akupresszúrás pontjait.
  Az Akupresszúrás szőnyeg tulajdonságai:  Méret: 170 x 34.5 cm  Anyag: polipropilén  Nedves ronggyal megtisztítható  A domborulatok kivehetőek és moshatóak  Ajánlott használat: naponta 15 perc 1-2 alkalommal
  Mit rejt a termék doboza?  1 db Akupresszúrás szőnyeg, talpmasszírozó szőnyeg, taposószőnyeg

Adatok
Gyártó
SchenopolKft.
Gyártói Cikkszám
VHO-209
Címkék
cimke
Cikkszám
VHO-209
Hasonló termékek