Kérdésed van? Hívd ügyfélszolgálatunkat a +36 20 550 0848-as telefonszámon!

Vészjelző, elakadásjelző, autós vészlámpa
Vészjelző, elakadásjelző, autós vészlámpa
3 990 Ft
ÚJ

Vészjelző, elakadásjelző, autós vészlámpa

Raktáron   (12 db)
3 990 Ft
Részletek • pipa

  Kb.500 méter távolságról érzékelhető a fénye.  pipa

  Autósoknak hasznos, ha lerobban a kocsi vagy baleset történik.  pipa

  Megelőzhetőek vele a további közúti balesetek, mivel időben észrevehető az elakadás.


  pipa
  Rossz időjárási viszonyok között is használhatod, hiszen időjárás álló.  Veled is előfordult már, hogy nehezen és elég későn vetted észre a forgalomban a lerobbant autósokat?
  Esetleg szemtanúja is voltál már ilyen balesetnek?  A rossz látási vagy haladási viszonyok között nehéz időben észrevenni és elkerülni a balesetes helyzeteket, ezért tégy meg mindent, hogy saját és mások biztonságos közlekedését támogasd!  Így tehát, ha véletlenül lerobbannál, használd Te is a Vészjelző korongot, amellyel extra figyelmeztetést adhatsz le minden olyan autósnak, aki feléd közeledik. A narancsos villogó fények egyből lassításra késztetik az embert, így amíg megérkezik a segítség, nyugodt lehetsz benne, hogy Te is biztonságban leszel ott, ahol megálltál, és mások is épségben haladhatnak tovább az úton.
  Hasznos tudnivalók:  Az elakadásjelző korong 15 LED-el világít, amit kb. 500 méter távolságból már észrevehető, így más sofőrök időben le tudnak lassítani, hogy elkerüljék a vészhelyzetet.  Alkalmas balesetek jelzésére, nehéz járműveket szállító autóhoz figyelmeztetésként, lerobbanás esetén várakozás közben vagy épp akkor, amikor nekiállsz szerelni a kocsidat.
  A Vészjelző, elakadásjelző, autós vészlámpa tulajdonságai:  Méret: 9.5 cm átmérőjű és 3.5 cm vastag  Anyag: ABS műanyag  Súly: kb. 135 g  Tépegység: 3 db AAA elem (nem tartozék)  9 villogó effekt  Zseblámpa funkció  15 db LED fény  Vízálló és strapabíró külső borítás  Fényjelzés színe: narancssárga  Fényjelzés láthatósága: kb. 500 méterről  Mágneses, így felakaszthatod olyan felületre, amin megtapad a mágnes.
  Mit rejt a termék doboza?  1 db Vészjelző, elakadásjelző, autós vészlámpa

Adatok
Hasonló termékek