Kérdésed van? Hívd ügyfélszolgálatunkat a +36 20 550 0848-as telefonszámon!

Súrolókefe szett fúrógéphez
Súrolókefe szett fúrógéphez
6 990 Ft
ÚJ

Súrolókefe szett fúrógéphez

Raktáron   (9 db)
6 990 Ft
Részletek
 • pipa

  Gyors és hatékony takarítás!

  pipa

  Szabadulj meg seperc alatt a legproblémásabb koszfoltoktól is!

  pipa

  A cserélhető fejeknek hála semmilyen felület nem jelenthet akadályt.

  pipa

  Kül- és beltérben egyaránt használható.

  A makacsabb foltok eltüntetése mindig is gondot okozott?
  Egy-egy konokabb szennyeződés eltávolítása elvette akár az egész napodat?  Ne hagyd, hogy a házimunka ossza be a szabadidődet, rendelkezz inkább Te felette!  És hogy ez miként lehetséges? A KütyüBazár csapata segít Neked ebben.
  Első lépésként: vedd elő a kézi fúródat!  Furcsán hangzik ugye? Olvass tovább, elmagyarázzuk!  A hagyományos súrolókefék hasznos eszközök – feltéve, ha van időd, erőd és kedved görnyedve dörzsölni a beszennyeződött felületeket. Ellenben a KütyüBazár fúrógéphez csatlakoztatható keféi mindezt a folyamatot rövidebb idő alatt, hatékonyabban és kevesebb erőkifejtéssel képesek elvégezni.
  A felcsatolt fejek magas fordulatszámon pörögve a legmakacsabb lerakódásokat is könnyedén távolítják el.
  Hasznos tudnivalók:  A kíméletes súrolókefe fejekkel olyan felületeket is megtisztíthatsz, amiknek a kézi kefékkel eddig neki sem mertél kezdeni. Legyen szó egy beszennyeződött kádról, mosdókagylóról, kárpitról, lambériáról vagy porcelánról, nem jelenthet többé akadályt semmilyen méretű és anyagú felület újjávarázsolása.
  Tulajdonságok:  3-féle súrolófej csatlakozás (kb. 5,8 és 10 cm széles)  A csatlakozó szár: 0.64 cm átmérőjű  Anyaga: poliproilén, nejlon, PVC fej és acél szár  Háztartásbeli és házkörüli súrolásokhoz is alkalmas  A fúrógép nem tartozék!
  Mit rejt a termék doboza?  1 szett súrolókefe fúrógéphez (3 db fej)Adatok
Hasonló termékek