Kérdésed van? Hívd ügyfélszolgálatunkat a +36 20 550 0848-as telefonszámon!

Sarokvédő cipőbe, sarokfogó, sarokpárna 3 pár
Sarokvédő cipőbe, sarokfogó, sarokpárna 3 pár
4 190 Ft
ÚJ

Sarokvédő cipőbe, sarokfogó, sarokpárna 3 pár

Raktáron   (18 db)
4 190 Ft
Részletek • pipa

  Többé egyetlen új cipő sem fogja kikezdeni a sarkadat.  pipa

  Mostantól nem kell kompromisszumot kötnöd a szép és a kényelmes cipők között.  pipa

  Mondj búcsút a vízhólyagoknak!

  Kedvenc cipőd mindig kikezdi a lábadat?
  Sarkad piros, esetleg már vízhólyagos is pár óra magassarkú viselést követően?  Ebből elég!  Minden hölgy rémálma, hogy a réges-rég kiszemelt, végre megkaparintott csinos kis topánja az első viselés alkalmával pillanatokon belül lábkínzó szörnyeteggé változik.  Ne hagyd, hogy imádott cipellőd a szekrény mélyén végezze!  Hord ezentúl bátran kedvenc lábbelidet, ugyanis a Sarokvédő használatával elfelejtheted az új cipők okozta sérüléseket!
  Hasznos tudnivalók:  A termék megakadályozza a láb kidörzsölődését és a fájdalmas vízhólyagok képződését. Ráadásul talp alá benyúló rész enyhíti a sarkak terhelését, ezáltal kényelmesebbé teheti a magassarkú cipők viselését is.  Unisex színeinek köszönhetően férfiak is használhatják. Minden csomag egy fekete, egy testszínű és egy átlátszó cipőbetétet tartalmaz.
  A Sarokvédő, sarokfogó, sarokpárna tulajdonságai:  Anyag: textil + szilikon  Egy méret  Színek: testszínű, fekete és egy átlátszó  Bármilyen felnőtt vagy gyerek cipőbe passzol  Mérete: 5 x 9 x 14.5 cm
  Mit rejt a termék doboza?  3 pár Sarokvédő cipőbe, sarokfogó, sarokpárna

Adatok
Hasonló termékek