Kérdésed van? Hívd ügyfélszolgálatunkat a +36 20 550 0848-as telefonszámon!

Nessie kreatív dínós konyhai kiegészítők (3 db)
Nessie kreatív dínós konyhai kiegészítők (3 db)
4 990 Ft
ÚJ

Nessie kreatív dínós konyhai kiegészítők (3 db)

Raktáron   (3 db)
4 990 Ft
Részletek
 • Kösd le az unokáid figyelmét a családi ebéd alatt!
  Garantáltan nem utasítsák el a gőzölgő ételt!
  Csalj mosolyt az arcukra!
  Mókás és vicces megjelenésük vonzzák a gyermeki tekintetet!
  Ráadásul 3 darab mókás figura birtokosa lehetsz!
  Az unokáid várni fogják az újabb családi ebédet!

  Szeretnéd feldobni a közös családi ebédeket? Szeretnéd az örökmozgó unokáid figyelmét megragadni, hogy csodálkozó szemmel üljék végig az ebédet az asztal körül? Mi segítünk neked, hogy mindezt megvalósítsd!
  A gyermeki elme roppant módon kreatív, mindent fel akar fedezni. Ezért is oly nehéz lekötni a figyelmüket huzamosabb ideig. DE, képzeld el, hogy az unokáid epekedve figyelnek az asztal körül és eszük ágába sincs elmozdulni az asztaltól. Miért is?
  A Nessie kreatív dínós konyhai kiegészítők miatt! Ilyet még garantáltan nem láttak, így szüntelenül fogják figyelni a mókás és kreatív figurákat! Biztosan nem fognak nemet mondani az így kimert ételekre! Sőt várni fogják a repetát! Egyszer sem fogják azt mondani, hogy „ nem akarom – nem akarom ”
  Ráadásul, nem elég, hogy vicces és aranyos, de rendkívül hasznos is. Mert a hajlított végének köszönhetően pedig biztosan nem csúszik majd bele a levesbe.
  Mindezt úgy, hogy a csomag egyszerre 3 darab figurát tartalmaz. Így háromszoros meglepetést okozhatsz az unokáidnak! Okozz nekik, egy olyan élményt, amely garantáltan a szívükig fog hatolni, valamint majd alig fogják várjni az újabb családi étkezést a nagyinál!
  Hasznos tudnivalók: Tárolása egyszerű, a kis lábaknak köszönhetően bárhol megállják a helyüket, de akár fel is tudod akasztani őket. Tisztításuk könnyű, a teafiltert pillanatok alatt szét tudod szerelni és már mehetnek is a mosogatógépbe. A kütyü tökéletes, hogy mosolyt csalj a kisunokáid arcára!
  A Nessie kreatív dínós konyhai kiegészítők (3 db)tulajdonságai:
  • Anyag: hőálló műanyag
  • Merőkanál mérete: 3 x 10 cm
  • Szűrőkanál mérete: 4 x 8 x 24 cm
  • Teafilter mérete: 5 x 5,5 x 15 cm
  • Mosogatógépben mosható
  Mit rejt a termék doboza?
  • 1 db merőkanál
  • 1 db szűrőkanál
  • 1 db teafilter
Adatok
Hasonló termékek