Kérdésed van? Hívd ügyfélszolgálatunkat a +36 20 550 0848-as telefonszámon!

Kutyajáték, kutya labda, interaktív labda kutyáknak
Kutyajáték, kutya labda, interaktív labda kutyáknak
6 990 Ft
ÚJ

Kutyajáték, kutya labda, interaktív labda kutyáknak

Raktáron   (31 db)
6 990 Ft
Részletek • pipa

  Unatkozó kisállatok számára ideális szórakozás.  pipa

  Izeg-mozog, és ha akarod még hangokat is ad ki.  pipa

  Eltűnteti az állatszőrt és a hajszálakat a padlóról.

  Szeretnél egy játékot, amely hosszútávon lefoglalja hiperaktív házi kedvencedet?
  Ráadásul bosszant, hogy tele van a szobád hajszálakkal, állatszőrrel és porcicákkal?  Mindkettőre van megoldás, ráadásul akár egy termékkel is karikacsapásra orvosolhatod ezt a két problémát.  Szerezd be Te is az Interaktív kutya labdát, amely többfunkciós kivitelezésének hála nemcsak garantáltan lefoglalja kisállatodat, de közben még a padlóról is összegyűjti a különböző szőrszálakat.
  Hasznos tudnivalók:  A terméken lévő mikroszálas huzat segítségével hatékonyan tünteti el a port, hajat, szőrszálakat és egyéb szennyeződéseket a padlóról. Bármilyen típusú padló (kivéve szőnyeg) tisztítására alkalmazható, még a repedésekből is képes eltávolítani a szennyeződéseket.  Kedvenced imádni fogja, hiszen ő maga tudja gurítgatni,  mi több a benne rejlő mini elektronika segítségével a kis mágikus labda magától is tova gurul, így kíváncsivá téve őt. Ráadásul még azt is beállíthatod, hogy a kütyü hangokat bocsásson ki, ezáltal tovább fokozva cicád vagy kutyusod érdeklődését a labda iránt.

  A Kutyajáték, kutya labda tulajdonságai:  2 db AA elemml működik (nem tartozék)  A huzat levehető, mostható és cserélhető  Méret: 10 cm átmérő
  Mit rejt a termék doboza?  1 db Kutyajáték, kutya labda, interaktív labda kutyáknak  4 db Különböző színű huzatAdatok
Hasonló termékek