Kérdésed van? Hívd ügyfélszolgálatunkat a +36 20 550 0848-as telefonszámon!

Alkoholszonda digitális kijelzővel
Alkoholszonda digitális kijelzővel
2 690 Ft
ÚJ

Alkoholszonda digitális kijelzővel

Raktáron   (59 db)
2 690 Ft
Részletek • pipa

  Ne várd meg, amíg megbüntet a rendőr alkoholos befolyásoltság miatt!  pipa

  Kockáztatás helyett előzd meg a bajt és ellenőrizd le, beülhetsz-e a volán mögé.
  pipa
  Egy fújással azonnali eredményt ad.

  Szeretsz reggelig szórakozni és néha túlzásba viszed az alkohol fogyasztását, vagy esetleg a diszkók, pubok gyakori vendége vagy?
  Azonban másnap dolgoznod kell és kormány mögé kell ülnöd?  Akkor itt van egy kütyü, ami a Te számodra lett kitalálva. Ennek az alkoholszondának a használatával megelőzheted, hogy elvegyék a jogosítványodat. A termék gyors és pontos adatot ad, egyetlen egy fújást követően azonnali eredményt mutat.  A szonda jelzi a merülő elemet, így mindig használatra kész állapotban lehet nálad. A csuklópánttal felakaszthatod bárhova vagy könnyen magaddal viheted.
  Használata:  - Nyomd meg a „Power ” gombot egyszer és bekapcsol a digitális szonda.  - Megjelenik a kijelzőn a „warm-up” felirat és elkezd visszaszámlálni 10-től– ezalatt a 10 másodperc alatt -melegszik be a szonda.  - Ha megjelenik a „blow” felirat akkor ismét elkezd visszaszámlálni 10-től a gép.  - Ekkor kell elkezdeni fújni a szonda tetején lévő nyílást körülbelül 5 másodpercig.  - Leolvasható a kijelzőről a mérési eredmény.
  Az Alkoholszonda digitális kijelzővel tulajdonságai:  Az elem nem tartozék: 2 db AAA elem szükséges hozzá  Gyors eredményt ad: 5 másodperc alatt  Automatikusan kikapcsol: energiatakarékos  Bemelegedési idő: 10 mp
  Mit rejt a termék doboza?  1 db Alkoholszonda digitális kijelzővel  1 db Csuklópánt  1 db Használati utasítás

Hasonló termékek