Kérdésed van? Hívd ügyfélszolgálatunkat a +36 20 550 0848-as telefonszámon!

F-LEG-002
360° Forgatható Autó Ventilátor
15 890 Ft
ÚJ

360° Forgatható Autó Ventilátor

Raktáron   (4 db)
15 890 Ft
Részletek

 • pipa
  Véget érnek az izzasztó nyári utazások!.
  pipa
  Szállítása egyszerű.
  pipa
  Nem kell a beszereléssel bajlódnod.  Mentsd meg a nyaralást! Végre itt a nyár! Nincs is jobb annál mikor beülünk az autóba a családdal, barátainkkal együtt elutazhatunk kirándulni, strandolni. Biztos tapasztaltad már, hogy a tikkasztó melegben roppant nehéz vezetni és koncentrálni. Mire megérkeztek a célállomásra a társaság már fáradt, mert a nyári forróság mindenkit elnyomott. Így a szórakozás is nehezebben indul be. Van egy nagyszerű hírünk! A 360° Forgatható Autó Ventilátorral véget érnek az izzasztó utazások. Nem számít hány kilométer áll még előtted, a praktikus szerkezetre mindig számíthatsz. Az eszköz könnyen szállítható, neked csak annyi dolgod van, hogy felrakd a műszerfalra és élvezd az utazás minden pillanatát!


  Hasznos tudnivalók:  Kétféle sebesség közül is választhatsz, így még komfortosabbá teheted az utat. Kis méretű és könnyű, beszerelése egyszerű, tehát nem kell órákat töltened az indulás előtt. Gyakorlatilag pár mozdulattal kellemessé varázsolhatod a kiruccanást.

 • 360° Forgatható Autó Ventilátor Tulajdonságai:  Kétféle sebesség közül választhatsz  Alacsony fogyasztás, energiatakarékos  Kis méretű és könnyű, szállítása egyszerű  Zaj: < 50dB  Feszültség: 12V  Teljesítmény: 8W


  Mit rejt a termék doboza?  1 db 360° Forgatható ventilátor


Adatok
Gyártó
LakatosIstvánE.V.
Gyártói Cikkszám
F-LEG-002
Címkék
cimke
Cikkszám
F-LEG-002
Tömeg
680 kg/db
Hasonló termékek