Kérdésed van? Hívd ügyfélszolgálatunkat a +36 20 550 0848-as telefonszámon!

I-MVH-328
3 db Multifunkciós varázs hámozó
2 490 Ft
ÚJ

3 db Multifunkciós varázs hámozó

Raktáron   (3 db)
2 490 Ft
Részletek
 • pipa

  Ideális zöldségek és gyümölcsök hámozására, aprítására és szeletelésére.  pipa

  Kialakításuknak köszönhetően bal és jobb kezesek is kényelmesen használhatják.  pipa

  Strapabíró, praktikus és kis helyen elférő konyhai eszközök.

  Hámozás? Aprítás? Spirálozás? Szeletelés?  Ezeknek a konyhai műveleteknek a végrehajtásához valószínűleg eddig Te is különböző konyhai, helyigényes eszközöket használtál. De mit szólnál ahhoz, ha kiválthatnád őket három egyszerű, praktikus és rendkívül hatékony kütyüre?  A Multifunkciós varázs hámozókkal ezt könnyedén megteheted. A készlet tökéletes társad lesz a konyhában.  És hogy miket tudnak? Figyelj!
  Fekete hámozó  A termék használatával könnyedén és a hagyományos társaihoz képest gyorsabban tudsz hámozni, illetve vékony szeleteket vágni.
  Kék hámozó  Dupla rozsdamentes pengéjének köszönhetően oda-vissza tudsz vele hámozni és szeletelni zöldségeket és gyümölcsöket egyaránt.
  Piros hámozó  Pengéi eltérőek az előző kettőtől, ugyanis ezek gumírozottak és recések. Az alkalmazásával gyufaszál vékonyságúra metélt zöldségeket és gyümölcsöket készíthetsz. Hosszú, akár hullámosított csíkokat is vághatsz általa.  A hámozókban közös, hogy egyik oldalukon egy speciális, erős szúró rész található, amely segítségével könnyedén ki tudod szedni pl. a krumpli rossz, fekete részét, a másik oldalukon pedig egy kanál van, amely arra szolgál, hogy gombócokat tudj kivágni a meghámozott zöldségekből vagy gyümölcsökből.  Mivel a termékek teljesen szimmetrikusak, így egyáltalán nem számít, hogy bal vagy jobb kezes vagy, kényelmesen tudod használni őket mindkét esetben.  A Multifunkciós varázs hámozók tulajdonságai:  Fekete hámozó mérete: 50 mm  Piros hámozó mérete: 50 mm  Kék hámozó mérete: 68 mm  Anyag: rozsdamentes erős acél pengék + műanyag  Szín: piros, fekete, kék  Pengéi nagyon élesek!  Felhasználása: hámozáshoz, szeleteléshez, vágáshoz, aprításhoz, magvak eltávolításához, apró golyók készítéséhez.
  Mit rejt a termék doboza?  1 db Multifunkcionális piros hámozó  1 db Multifunkcionális fekete hámozó  1 db Multifunkcionális kék hámozóAdatok
Gyártói Cikkszám
I-MVH-328
Cikkszám
I-MVH-328
Hasonló termékek