Kérdésed van? Hívd ügyfélszolgálatunkat a +36 20 550 0848-as telefonszámon!

3 az 1-ben talajvizsgáló kertészeti eszköz
3 az 1-ben talajvizsgáló kertészeti eszköz
4 690 Ft
ÚJ

3 az 1-ben talajvizsgáló kertészeti eszköz

Raktáron   (6 db)
4 690 Ft
Részletek
 
 
 
Gondoskodj növényeidről, virágaidról!. Nagyon egyszerűen használhatod kültéri és beltéri növények állapotának vizsgálatára!. Teljesen környezetbarát és energiatakarékos!
.
Kiskert-tulajdonosok, hobbikertészek eljött a ti időtök! Ez az egyszerű kis eszköz megkönnyítheti a mindennapjaidat! Három funkció egy eszközben, fényérzékelővel, nedvességmérővel és PH savasságmérővel van ellátva. Egyszerű a használata, növények gondozásához! Gondoskodj virágaidról, növényeidről könnyedén, legyen az kerti növény vagy szobanövény. Ezzel a tulajvizsgáló eszközzel megvizsgálhatod növényeid állapotát. Ezentúl nem kell azért aggódnod, hogy helyesen öntözöd-e őket vagy, hogy lúgos esetleg savas-e a talaja. Elem nélküli, praktikus kis műszer.
Hasznos tudnivalók:
Egyszerű a mérés ezzel a talajvizsgálóval. A nedvesség vizsgálatához, csak nyomd a kapcsolót balra, helyezd a szondát a talajba, állítsd bele a növény földjébe, egészen addig, még nem éri el a gyökérszintet és 10 perc elteltével jegyezd fel a mért nedvességét. A savasság állapotának méréséhez a kis kapcsolót nyomd jobbra, és a szondát helyezd a talajba. 7-nél nagyobb PH-érték esetén lúgos, 7-nél kisebb értéknél savas a földje. A fény mértékének vizsgálatához, nyomd a kapcsolót a középpontba és fordítsd fényforrással szembe a mérőt. Majd távolítsd el a talajból, és töröld tisztára minden használat után! Nem szükséges hozzá akkumulátor és elem sem! Óvatosan használja a szondát, lehetőleg ne érintse kő vagy kemény talaj. Minden használat után, törölje le és tartsa tisztán a műszert. Tiszta víz vagy más folyadék mérésére ne használja, csak a talaj méréséhez használható!
3 az 1-ben talajvizsgáló kertészeti eszköz tulajdonságai:
  • Anyaga: fém, műanyag
  • Környezetbarát
  • A termék súlya: 0,0900 kg
  • Termék mérete: 29,00 x 5,00 x 3,80 cm

Mit rejt a termék doboza?
  • 1 db 3 az 1-ben talajvizsgáló kertészeti eszköz
Adatok
Hasonló termékek